·106 syf.····Okunma: 21 Aralık 2025 11:52 Bizler, ümmet olarak Osmanlı’nın yıkılmasından sonra yeniden ümmet olma şuurunu kaybetmiş olsak da ümmeti birbirine düşüren İslam düşmanları bizi bizden daha iyi tanımakta ve analiz etmektedir. Bizi bizden daha iyi tanıyan İslam düşmanları ümmeti bu şekilde bölük pörçük etmişlerdir. Ancak ne var ki bizler düşmanlarımızı düşmanımızın bizi tanıdığı kadar kendilerini tanımamakta, anlatılan ve yahut izlettirilen video-filimler vasıtasıyla efsaneleşmiş kahramanlar olarak görmekteyiz. Yıllardan beridir Amerikan efsanesi olan “Rambo” filmini hepimiz izlemişizdir. Yenilmez, güçlü, akıllı, bilgili, cesur bir kahraman!
Siyonizm efsanesi de anlatılan-izlettirilen yalan ve saçma efsanelerden bir tanesidir. İsrail devleti kurulduğu günden beri dünyanın en güçlü askeri ve ekonomik devleti olarak anlatılmakta, en cesur ve en iyi eğitimleri almış ordusuyla bilinmektedir. Siyonist Yahudiler hakkında bildiklerimizin çoğunluğu kitabi bilgiler değil medyaya dayalı bilgilerdir. Buda kendilerini tanımadığımızı gözler önüne sermektedir. Oysaki binlerce yıllık tarihi argümanlar ve günümüz Yahudi yaşantısı böyle olmadığını göstermektedir.
Yahudi karakteri Kur’an-ı Kerim’in ifadesi ile; inkâr-küfr, Allah’a eş koşma, yalanlama ve yalancılık, üstünlük taslama, cinayet, döneklik, aşağılık duygusu, korkaklık, hâinlik, ikiyüzlülük, bozgunculuk, haksızlık, isyankârlık, ihtilâf ve tartışmacılık, kıskançlık, katı yüreklilik, dünya hayatına düşkünlük, cehâlet, sözü değiştirme, hakkı gizleme, gazap ve lânet kavramlarıyla tanıtılmıştır. Ayrıca Kur’an onların, zorlama yoluyla boyun eğdiklerini ve başkalarının can ve mallarına saygı duymayan bir millet olduklarını ifade etmiştir.