Yıldız babası öldükten sonra annesi yeniden evlenir üvey babası ve abisi tarafından tacize uğrar ,sürekli fiziksel ve psikolojik şiddet görür . Bunun yanında annesi olacak kadın kızına hiç sahip çıkmaz aksine kocasının tarafını tutar. Bir taraftan okulunu bitirmeye çalışırım diğer yandan türlü işlerde çalışarak kazandığı parayı üvey babasına verir. Tek amacı üniversiteyi kazanıp bu evden gitmektir ama hesaba katmadıgı şey üvey babasının onu baba yaşındaki adama satmaya çalışmasıdır. Bunu duyan kızımız deliye döner, Yıldız'ın çığlıklarına kayıtsız kalamayan komşusu imdadına koşar ,çekip çıkarır evden ama er yada geç o eve geri dönmesi gerekmektedir. Tamda bu noktada komşu oğlu Mazlum yetişir.
Mazlum yıllarca evinden uzakta eğitim görmüş sonrasında matematik öğretmenliği yapmaktadır ve nihayet baba ocağına dönmüştür ama tamda döndüğünde komşu kızını evinin salonunda perişan halde görür,yaşadıklarını öğrenince Yıldız'ı biranönce o evden kurtarmak ister ve üvey babasının istediği parayı verip yıldızla evlenmek ister.
Tabii Yıldız'ı buna ikna etmek gerekir çünkü katır inadını olan kızımızın aşılması zor gururu da devreye girer.
Yaaaaa ne diyebilirim ki tek kelimeyle bayıldım. Onsra serisinden tanıdığım şahane kalemı böyle güzel kurguda okumak çok iyi geldi. Hıkayeye direk adapte oldum ve çıkmak istemedim. Sonu üzücü ya da bomba etkisiyle bitmedi bu duruma çok sevindim sakin sakin bekleyebilirim 2.kitabı . Çiftin uyumu harikaydı. Harika kayınvalide ve kayınbaba onlara bonus şahane görümce hikayeye bal kaymak oldu. Bir adet yılan görümce de var ama onun hakkında konuşmak istemiyorum zira ben de taze kurtuldum. Neyse ben lafı uzatmayayım yazarın kalemi cidden çok başarılı bu nedenle gönülden tavsiyemdir kaçırmayın.
Sevgiyle ve kitapla kalın