BİR BEDENDE İKİ MASUM KARDEŞ 2
Slm herkese..
Sizlere Bir Bedende İki Masum Kardeş 2 kitabım ile geldim..İlk kitabımız Halil İbrahim'in ameliyat olmasıyla bitirmiştik..Yaşananların bu kadar da olmaz dedirttiği ilk kitaptan sonra ikinci kitapta beni neler bekliyor diye merak ettim..Daha yaşanacak neler neler varmış..Yoğun duygular içerisinde boğulduğum olaylar,beni kimi zaman güldürdü kimi zaman çok üzdü..Hele Halil İbrahim ile Sare Sultan'ın ümitlerinin tükendiği ve karar verdikleri o benzin detayı
Ameliyat yerine bakılınca sanki hiç ameliyat olmamış gibiydi Halil İbrahim..Dikişlerinde kendince kaynayan ip kullanılmış ama bir kısmı kaynamamış olmasından dolayı buna takılan Halil İbrahim'e,sağlık memuru Mahmut Bey yardımcı olmuş ve o sarkan ipi almıştır..Sarkan ipi almasıyla sanki içinden birşeyler kopan Halil İbrahim,kendini kuyunun dibinde bulur..Bu kuyuya neden,nasıl ve kiminle inmiştir?şaşıracaksınız..Halil İbrahim'in başına gelenler bunlarla sınırlı mı değil tabiki..Yaşadığı bir olaydan dolayı tefecilere buluşmasını mı anlatayım,yurtdışında öğretmenlik yapmak için girdiği mülakatı mı??Yoksa kendi iç dünyasında yaşadığı sıkıntıları mı??Kiremik kardeşi Halil'e her geçen gün daha da yaklaştığını mı??
Bismil'den Bursa'ya ve oradan da Berlin'e uzanan bir hayat..Halil İbrahim Berlin'de nelerle karşılaşacak,neler yaşayacaktır??
İbrahim,içindeki kardeşi Halil'i ne zaman fark edecektir??
Karakız kimdir?Ve bu Kara Kız'ı bulabilecek midir??
Açıkçası böyle bir son beklemiyordum..Umarım bir son değil,yeni bir başlangıçtır..Devamı kitabı olur mu bilmiyorum ama bence olmalı diyorum ..
Bir Bedende İki Masum Kardeş - 2