·352 syf.····Okunma: 23 Aralık 2025 02:51 Selamlarrrr
Uzun zamandır merak ettiğim serinin ilk kitabı. Tür okumayı sevdiğim bir tür olduğu için ben severek okudum diyebilirim. Kitap öyle hızlı aktı ki okumam bir günü bile bulmadı. İçerisinde; mafyalar, anlaşmalar, yasak aşklar, ve epeyce bir smut mevcut..
Konusuna gelecek olursak;
Valentina; Newyork Don' unun en büyük kızıdır ve bir iş anlaşmasına resmen kurban edilerek mafyanın celladıyla evlendirilmistir. Hep ailesine uygun yetiştirilen kızımız evliliğe kolay uyum sağlayacağını düşünse de işler istediği gibi gitmez çünkü kocası manyağın teki çıkar. Ve kendisinin birilerine işkence ettiği yetmezmiş gibi karısını da buna zorlamaya başlar, tehditlerle kendi yoluna çeker. Ta ki bir bodruma masum bir kızı getirip işkence edeceğini söyleyene kadar. Kızı, kardeşlerine benzeten Valentina bir hışım kocasını vurur ve kızla birlikte oradan kaçarlar. Kızı havaalanına bıraktıktan sonra kendisi de rotasını çizer ve yeni hayatını kuracağı yer İbiza' dır..
Yaşadığı belli aksilikler sonucu orda tanıştığı kızlar sayesinde bir işe girer. Patronu olan Damiano; hemen hemen tüm İbiza' nın sahibidir. Ve onun haberi olmadan şehirde kuş dahi uçamaz. İkilimiz daha birbirlerini görür görmez birbirlerinin çekim alanlarına girerler. Epey ateşli zamanlar onları beklemektedir. Ta ki Valentina kaçtığı o mafya hayatından başka bir mafya hayatına düştüğünü öğrenene kadar.. Hani ilk başta kurtardığımız masum kız vardı ya Damiano' nun kız kardeşi çıkar ve başlar bize soluksuz olaylar..
Kitabı gerçekten çok severek okudum ama sonu çok saçma bitti bana göre. Yani ortalarda smutu abartana kadar keşke olayları daha net yazsaydı yazar diye düşündüm ben. Sonu gereksiz havada bitmişti. Misal ben Damiano' nun intikam planlarını bu kitapta okumak isterdim. Çift çekimi iyiydi, hızlı okunan bir kurguydu. Çıtır çerez kurgu isteyenler şans verebilirler.