2025 48. kitabı
Yazarın 4. Kitabıyla karşınızdayım. Öncelik şunu belirtmeliyim ki Daisy Darker’a 10 puan yerine 9 versem daha adil bir yorumlama olurmış tıpkı bu kitapta olduğu gibi . Kitabı çok beğendim çok akıcı bir kitaptı ama bir o kadar da bunalttı. Bunaltan kısım kitabın o garip atmosferiydi ve biraz Daisy Darker gibi mi olacak diye bekledim. Çocukların sesleri, bir anda gelen gazete küpürleri falan eğer sonu fantastik olsaydı aynı zevki vermezdi. Yazarın mükemmel bir ters köşe yaptığını söylemeden edemeyeceğim kısaca bahsetmek gerekirsek . Grady Ve Abby uzun süredir evliler . Grady bir yazar ve kitaplarını çocukları gibi görüp yalnız olmaktan hoşlanıyor. Abby de işinde başarılı bir gazeteci. Ama bir gün ortadan kırmızı paltosuyla kayboluyor . Olaylarda kaybolmasının ardından 1 yıl geçmesiyle başlıyor. Abby’nin vaftiz annesi yazması sürecine tekrar başlaması için Grady’i eskiden bir yazarın yaşadığı Amberly Adasındaki küçük kulübüye gönderiyor. Ama adanın o güzel görünümün altındaki gerçekler oldukça çirkin. SPOİLERRR: Yani Grady’nin Abby öldürmesine mi şaşırayım , Kitty’nin ondan intikam almak için bunları planlayıp onu adaya mahsur etmesine mi , Abby’ Nin kocama aşığım deyip deyip bir anda lezbiyen olmasına mı , kitabın sonunda Grady canlı canlı gömmelerine mi? Kitap oldukça iyiydi herkese tavsiye ederim. “Umarım uykunda ölürsün”
Güzel ÇirkinAlice Feeney · Yabancı Yayınları · 20251,995 okunma