·240 syf.····Okunma: 24 Aralık 2025 19:57 Yazarı kendim seçtim ve koşullanmamış hevesimi doğru bir doruktan akıtmışım gibi hissettim diyebilirim ilk 100 150 sayfa için kitabı çok sevdim denize açılmadan önceki kısmı yani, denize açılmadan önceki kısmı Osman da sevmiştir. Puanımı sonrası için çok yüksek tutamayacağım, çok kendiliğinden ve tahmin edilebiliriliğe tabii gelişti, cümlelerin sihri kalmadı ve yazarın üstüne düşünmez oldum. kitabın bir yerine 'Neden her şey daha da kötüye gitmek zorunda' yazmışım ve gerçekten de sonrasında işler daha da kötüye gitmiş, ortaokulumun kütüphanesi tadında bir macera anlayacağınız (karamsarlık dahil). Sanki bitirilmek üzere yazılmış, dedim ya ondan önceki kısımları çok sevmiştim, kendi yazımımı görmüştüm ve 700 yüzümün hepsi bencil bakar olaylara bu yüzden bunları yazıyorum. Aynı African Desperate filmi gibi, neredeyse favorilerim arasına girecekti bu kitap ilk yarısıyla. Sonra hayal edememiş yazar. Hoş, hayatı da hayallerdeki gibi bilmemek lazım ama burdaki yazın başka, sabah kalkınca gölgenin azından da çoğundan da iz kalmıyor ne de olsa.