2025 256. kitabı
Okunma: 25 Aralık 2025 03:44
Selamlar. Ben sizleri Dream Harbor kasabasına yeniden davet ediyorum. Kira noel'den nefret ederdi. Ancak aynı zamanda kasabanın Yılbaşı ağacı çiftliğinin sahibiydi. Ne kadar tezat bir durum değil mi? Bennet kasabayı hem biraz dinlenmek hem de ablası ile vakit geçirmek için gelmişti. İkilinin ilk karşılaşması Bennet ve köpeklerinin çiftliğe girmesiyle oluşuyor. Kira zor zamanlar geçiriyordu. Burayı da aslında bir anlık kararla almıştı. Bu Çiftliği toparlaması ve para kazanması gerekiyordu. Bennet ise işiyle kafayı bozmuştu. Kira bu kasabaya yabancıydı. Aldığı çiftliğin eski sahipleri ile ilgili bazı şüpheler vardı ve kasabalı Kira ve herkesden uzak durma çabasını anlamaya çalışıyorlardı. Bunun içinde Bennet tarafsız kişi olarak seçilmişti. Bennet aşk ve ihtiyaç arasındaki farkı öğrenmeye çalışırken, Kira tek başına bir şeyler başarmanın peşindeydi. Ancak ikilinin yangını kitabın dışına kadar taşmışken birbirlerinden kaçmaya çalışmalarını keyifle okudum. Bir ara Kira karakteri beni sinir etti ama neyse! Yahu kızım kimseye yük olmayacağım ayrı, yardım istemek ayrı şeyler. Neyseki sonradan onunda sadece biraz desteklemeye ihtiyacı olduğunu öğrendik. Geçmişte yaptıkları onu hem korkutmuş hemde üzmüş. Zararın neresinden dönersen kardır kızım! Bennet karakterini okurken 3-5 kilo daha vermiş olabilirim. Kendisi tam bir beyfendi. Nezaket timsali ve kabul iyi bir çocuk! Gerçi emre amade olduğu yerlerde bayağı iyiydi. Abi adam çok iyiydi ya! Olur olur onu da yeriz diye diye okudum kendisini. Kitap klasik bir mutlu son #noel kitabı ve ben bu tür kitapların aşığıyım. Noel, Christmas yurt dışında okuduğum dönem bana hep çok canlı gelmiştir. Hala da öyle hissettiriyor. O yüzden bu temayı kapsayan kitapları filmleri hala çok severek izliyorum. Gerçi takipteyim ama henüz 2025 çıkışlı bir Noel filmine denk gelmedim. Gelenler varsa lütfen bana yazsınlar izlemezsem çok üzülürüm! Unutmadan bu kitapta hatta bu kasaba da bir film olmayı hak ediyor. Sımsıcak bir hikaye. Kitabı okurken bolca sıcak cikolata içtiğimi de itiraf etmeliyim. Unutmadan kitapta yetişkin içeriğe yer verildiğinide söylemek isterim.
Aşk
Yılbaşı Ağacı ÇiftliğiLaurie Gilmore · Juno Kitap · 2025435 okunma