2025 49. kitabı
Anna evde kitap seslendirmesi işi ile ilgilenen, Reid ise bir şirkette bütçe işleri ile ilgileniyordur. Anna ve Reid tedavi sonucunda çocuk sahibi olurlar. Ancak doğum sırasında gerçekleşen bir problemden dolayı Anna doğum sonrasında yürüyemez, tekerlekli sandalye ile hayatını idame ettirmek zorunda kalır. Bebekleri Charlie doğduktan sonra herşeyin daha güzel olucağını düşünen bu çift başlarına nelerin geleceğinden habersizlerdir. Charlie doğduktan sonra hayatlarında bazı şeyler yolunda gitmemeye, çok farklı olaylar yaşamaya başlamışlardır. Ev sahibi olmak için katıldıkları bir kura da kazandıkları haberi gelir ve eve bakmaya giderler. Yanlız şöyle bir sorun vardır ki, daire 18. kattadır. Bu ev Anna’nın yaşamına uygun değildir. Fakat çift bu şansı değerlendirmek ve denemek istediklerine karar verirler. Bebekleri Charlie ile beraber yeni evlerine taşınırlar. Herşeyin daha güzel olucağını düşünen bu çift, eve taşındıklarından itibaren Charlie de bazı değişiklilikler olmaya başlamıştır. Farklı bakışlar, vücudunda bazı kızarıklıkları oluşmaya başlamıştır. Bu eve taşındıklarından beri Charlie bebek oldukça huysuzdur. Başta bunun bir çeşit değişim olduğunu düşünse de zamanla aslında çok farklı şeyler olduğunu görecektir Anna. Geceleri bazı pencereler açılıyor, tuhaf varlıklar görülüyordur. Apartman da oturan komşular da bir hayli gariptir. Reid ise bazı şeylere kendi gözüyle şahit olduktan sonra eşine hak vermeye başlar. Çok detaylı bir inceleme olsun istemedim bazı şeyler tadında kalmalı, kitabı okurken keşfedilmeli diye düşünüyorum. Korku, gerilim kategorisine giren bir kitap ancak çok korkunç denebilir mi bilemiyorum o okuyucuya göre değişebilir diye düşünüyorum. Kitabımız oldukça sarsıcı soluk soluğa okunabilen bir kitaptı. Sizinde gerilim, korku ve merak uyandıran kitaplar ilginizi çekiyor ise okumanızı öneririm.
Dehşet ApartmanıNat Cassidy · Nox Yayınları · 202574 okunma