2025 89. kitabı
Okunma: 25 Aralık 2025 18:14
Yılbaşı temalı kitapları sever misiniz? Debbie Macomber,bu konuda çok başarılı. Yılbaşı ruhunu yansıtırken romantizmi tümüyle hissettiriyor ve bunu da smut olaylara girmeden yapması da ayrı bir başarı benim için. Diğer kitaplarına nazaran biraz durgun geldi bu kitap bana sadece, hastanın ayağına doktor gelmiş gibi fazla fazla klişeydi.Ama bu tür kitaplarda tahmin edilebilirlik beni çok da rahatsız etmiyor,kaçınılmaz aşkın gelmesini keyifle bekliyorum . Hailey, çocukluğundan beri hayali olan profesyonel söz yazarlığı yapmak isterken yıllar ve hayat onu bir lisede bando takımının yardımcı çalıştırıcısı olmaya sürükler. Ara ara birkaç iş yapsa da hayallerindekine asla yaklaşmaz. Noel tatiline yakın annesi Hailey'den habersiz eski erkek arkadaşını eve davet edince, Hailey çözümü arkadaşının Podunk adındaki küçük bir kasabada yıllardır kullanılmayan evinde inzivaya çekilip şarkı sözü yazabileceği düşüncesine kaptırır. Hailey,eve vardığında başka hayvanların da evi kullandığını farkedince buraya gelmeden arkadaşının her konuda Thelma adındaki tanıdıktan yardım isteyebileceğini söylemesi üzerine ona gider ve Thelma da bu iş için oğlu Jay'i gönderir. Birbirlerine yardım ederken Hailey ve Jay ortak müzik tutkuları olduğunu farkederler. Birlikte müzik yapma fikri onları yakınlaştırır. Podunktaki kış festivalinde Hailey kendi şarkısını söyler ve bu şarkı internette patlar. Her şey yolunda giderken Hailey'in ailesinin ansızın gelişi ve Jay'in işteki sorunları mükemmel giden bir şeyi karmaşaya dönüştürür.. Severek okudum Kitapların gününüzü aydınlattığı güzel bir gün dilerim. Yolunuz güzel kitaplara çıksın #fenciyorumluyor
Noel ŞarkısıDebbie Macomber · Epsilon Yayınevi · 2025104 okunma