İnsan Evrenin En Gizli Sırrıdır...
2025 197. kitabı
Okunma: 23 Aralık 2025 23:59
"Bazen en büyük dönüşüm, bıraktığımız yüklerde değil; bırakmayı kabul eden kalpte başlar." Sen İlahi Mucizesin kitabı, insanın kendi varlığını algılama biçimini, bilinç düzeyini ve içsel farkındalığın sır kapılarını aralıyor. Halil Karanfiloğlu , bilimin ışığıyla inancın derinliğini buluştururken; bireyin kendini yetersiz, eksik ya da değersiz hissetmesine neden olan zihinsel süreçleri kuantum düşünce perspektifiyle ele alarak insanın ruhsal katmanlarına ışık tutuyor. Halil Karanfiloğlu , sade anlatımı ve akıcı üslubuyla kitabın her sayfasında biz okurları kendimize döndüren bir yolculuğa çıkarıyor. Bu yolculukta akıldan kalbe, nefisten ruha, benlikten birliğe doğru ilerlerken; cümleleriyle biz okurlara hem rehberlik ediyor hem de sohbet havasında bir dost, bir öğretmen oluyor. Keyifle okuduğum ve öğretilerle dolu bir yolculuk oldu. Sen İlahi Mucizesin kitabı; kendini tanımak, olumsuz bilinçaltı kodlarını fark edip çözmek, düşünce kalıplarını gözden geçirmek, bilinçli fark ediş sürecini artırmak ve içsel dengeyi yeniden kurmak isteyenler için anlamlı ve yol açıcı bir okuma deneyimi sunuyor. Keyifli okumalar dilerim.
Sen İlahi MucizesinHalil Karanfiloğlu · Tunç Yayıncılık · 20254 okunma