2025 65. kitabı
Okunma: 25 Aralık 2025 14:37
•Tek Kitap •Romantik •İkili Bakış Açısı Konusu: Taylor ve kardeşi tatil yapmak için kiraladıkları evde ev sahibinin cansız bedenini buluyorlar. Ev sahibinin ablası olayın çözülmesi için eski dedektif ve ödül avcısı Myles ile anlaşıyor. Taylor ise gerçek suç podcastleri dinleyen meraklı bir öğretmen ve Myles’a gizemin çözülmesi için yardım etmeye çalışıyor. Myles’ın tek isteği ise katili bulup Cod Burnu’ndan gitmek, bir öğretmenin sürekli etrafında olup dikkatini dağıtması değil. Aralarındaki tehlikeli çekime kapılmadan cinayeti çözüp yoluna devam edebilecek mi? Yorumum: Kitap oldukça akıcı ve sayfa sayısı da çok fazla değil hemen okunup bitirilebilecek çıtır çerezlik bir kitap. Ana karakterlerin ilişkisi de Taylor ve Jude’un kardeş ilişkisi de güzeldi. En sevdiğim karakterlerden biri Jude oldu, ayrıca kendisinin bir panda bakıcısı olması detayı tatlıydı. Kitabın konusunu sevdim ama her şeyin bu kadar çabuk yaşanması yerine daha zamana yayılarak olması kesinlikle çok daha iyi olurdu. Karakterlerin arasındaki çekim ve ilişki güzeldi ama tanışır tanışmaz yaşadıkları yakınlaşmalar bence fazlaydı, zamanla aralarındaki şeylerin oluşmasını isterdim. Tessa Bailey’den Bir Yaz Boyunca ve Seninle Tanışana Dek kitaplarını okuyup çok sevmiştim. Bu kitabı da sevdim ama diğer iki kitabı daha çok sevmiştim.
Duygu ve Düşünce
Ölümcül TatilTessa Bailey · Martı Yayınları · 2023637 okunma