Kedicik ve Farecik kovalaması
2025 41. kitabı
Okunma: 27 Aralık 2025 17:52
!!️ Öncelikle bu kitap ve Adeline’ın Peşinde kesinlike mentali kaldıramayacak , yetişkin olmayan kişilere göre değil️ !! Okuduğum ilk dark romance serisiydi Carlton ablamın ellerinden öperim bana göre dili olsun, anlatım şekli olsun, sürükleyiciliği ve iki karakterin ağzından olayların anlatımı, yaşanan hisslerin güzel bir şekilde aktarılması filan hepsi 10/10’du. Puandan kırma sebebimse ilk defa böyle bir kitap okuduğum için geçen olayları sindirmekte zorlanmamdı ama zaten Carlton ablam her iki kitabın başında uyarılarını yapmıştı bunu bilerek alıp okudum sadece ilk defa bu kadar cinselliği açık bir şekilde anlatan, hayal gücümü zorlayan bir kitap okuduğum için alışmam bi tık kolay olmadı. Kitabın konusuna gelirsek Üzümlü kekim Zade( kendisi bizim azcık sorunlu -röntgenci, insan kaçakcılığına son vermeye and içmiş bir tarikatın kurucusu- ama aynı zamanda kahramanımız oluyor) ve Adeline ( Ünlü yazarımız, korkmaktan aşırı zevk alan -kesinlikle psikolojik sorunu var bu kadının bu konuda-ve kendi ahlak sınırlarıyla sürekli çelişen kızımız) arasında geçen ilişkiyi, ortaya çıkan bol aksiyonlu olayları ve aralarında ki çekimi anlatıyor. Adeline bazen aşırı sinir olmadım değil bazı bölümlerde ağzını burnunu kırasım geldi ama zaten kendisi kaşındığı için Zade ona gerekli cezaları verdi. Kitap anlatım olarak aşırı sürükleyici iki kitabı da dört günde bitirdim o derece içinde sürüklenip gittim. Okurken bir kere bile sıkılmadım fakat bazı yerleri ara vererek okumak zorunda kaldım yoksa kabusum olabilirdi. Bu kitabı okurken aklıma Epstein olayı gelip durdu tabiki de kitapla bu olayların hiç bir bağlantısı yok ama Zade son vermek için and içtiği şeyin gerçek hayatta hatta şu an bile yaşanıyor olması görmezden gelemeyeceğimiz bir gerçek keşke Zade gerçek olsa ve cidden bu olaylara balta atabilse demeden edemedim. Ben kitabı cidden beğendim ve bundan sonra artık Dark Romance bağımlısı olucam gibi duruyor. Umarım sizde okurken beğenirsiniz şimdiden iyi okumalar..:) Adeline’ın Peşinde Adeline'ı Avlamak H.D. Carlton
Dark romance
Adeline'ı AvlamakH.D. Carlton · Lapis Yayınları · 2023789 okunma