Okumasam daha iyiydi, hiç sevmedim(spoiler var)
2025 99. kitabı
Ateşe dokunmak Y-Victoria Lim Kaktüs Sanat Mafya darkroom Çift taraflı bakış açısı Yetişkin Kurgu 212 Sayfa Puanım 3 Mutlu S. Lidia'yı babası güç için mafya içindeki en güçlü kişi Çapo dei Capi olan Alessandro ile evlendirir. Alessandro ise kıza ilk görüşte tutulur. Ama ne hikmetse kadına olan sevgisinin kendisini güçsüzleştireceğini düşünerek kızdan uzaklaşır. *Ben ne okudum böyle? Ve neden böyle b*k gibi bir kurgu kitap olarak basıldı? Okadar saçma hatta zorlama bir kurguydu ki okurken zamanımı çöpe atıyorum gibi hissettim. Alessandro s*laktı, Lidia ondan daha s*laktı ahasaasahahaha *Bence yazar mafya konulu bir kitap okumuş sonra ben de yazayım diye cesaretlenmiş ama ortaya iyi birşey çıkmamış. İlk 100 sayfa crince olmasına rağmen komikti ve bunu sevmiştim ama kalanı eyvah eyvah ben niye okudum dedim. Zamanınızı boşuna harcamayın derim. Aldığım notlar: 98 sayfa Lidia'nın kendini ifade etmesi gayet iyiydi 126 sayfada Lidia'nın birini vurup yine yaptım diye korkması ahasaasahahaha şapşik ya Birde devamında Alessandro'nun 3 etti 4 etti demesi gayet komikti Victoria Lim Ateşe Dokunmak
Ateşe DokunmakVictoria Lim · Kaktüs Sanat Yayınları · 202529 okunma