Beğendiğim hatta bayıldığım bir fantastik seri oldu. Tavsiye ederim. Çok fazla terim olmasına rağmen hepsini yavaş yavaş açıklıyor ve evren kafanızda tam olarak oturuyor. Merak ettiğim bazı şeyler kaldı ama bağlantılı bir seri daa var onda açıklıyor muhtemelen her şeyi. Biraz cora reilly vibeı aldım bu konuda ya da rina kent.
Ben çok sevdim karakterleri ailem gibi oldular. Hasting miydi onu sürekşi unutmaları detayı hem komik geldi hemde adam için üzüldüm. Rosa biraz bencil bir karakterdi ama alfalığından diye düşünüyorum onu da . Sini arkadaşım övdüğünde acaba abartı mı ben başka karakter mi severim dedi ama cidden sin bambaşka oldu. İçselleştirdiğim karakterler arasına girdi onu da her zaman ve her yerde savunacağım artık. Limonlara olan aşkı beni benden aldı. Sürekli kafasının içinde bir şeyler dönüyor ve kendi düşüncelerine kendisi bile yetişemiyordu. Hayatı boyunca kullanılan bir insan olması , kimsenin onu kendisi için isteyip sevmemesi beni yine ağlattı. Ethan da üzümlü kek gibiydi benim için. Sakin yormayan ve güzel. Ona da üzüldüm. Kendini alfa ilan etti sürüsü onu dışladı. Ailesi fakirdi anladığım kadarıyla. Hele Danteyle karşılaştığında onu ezikleyiğ umursamadıklarını belli etmeleri beni ekstra üzdü. Cain vampir gibi soğuktu gerçekten ama sevdim. Fazla direndi diğerleri gibi hemen aptala dönmedi. Ona olan hoşnutsuzluğum sin e kafayı takmasından kaynaklıydı ama sonra kurtarmaya falan gitti affettim. Ayrıca bu vampir kulübündeki halleri falan baya ilgimi çekti. Tam kötü adamdır ben eski hayatını merak ettim bir kitapta da bunların geçmişini okusaydım dedim. Vahşi bir bey. Roary bana abi enerjisi verdi. Çok ağır başlı bu da aslanlığından kaynaklı. Onu da sevdim ama aşık oldum desem yalan olur. Babasının onu ikinci plana atmasına üzüldüm. En sonda en karlı çıkan oydu bence. Ayrıca Rosanın ilk ve büyük aşkı olması da büyük ayrıcalıktı. Zavallı diğerleri hep onun gerisinde kalacak diye düşünüyorum. Üçlü olsun güçlü olsun derken kendimizi bir anda beşli ve geniş bir topluluğun içinde buluyoruz. Kız mis gibi bakılıyor herkes ona hizmet ediyor. Paylaşmak güzeldir misali bir onun dibinde bir bunun dibinde. Ethan başlarda kıskandı falan ama sonunda ayın etkisiyle adeta konya ovası gibi genişledi. En tehlikeli anlarda millet Beloriandan nasıl kaçıcaz nasıl ölmeyeceğiz derken bizim kız kocalarıyla aşna fişna derdine düşüyor. Public falan ne ararsanız var. Fantezi dünyası yine rengarenk. Amaaaaa kitabın esas olayı bunlar değil tabiki sürekli bir heyecan ne olacak derdi söz konusu. Haliyle kendini asla tekrar etmeyince siz sıkmıyorda. Okuyun ya ben baya sevdim.