2025 235. kitabı
Merhabalar Bugün sizlere yıllar önce okuduğum bir seri ile geldim. Üç kitaptan oluşan serinin ilk kitabı İtaatkâr. Kitap +18 bilginize olsun. Abby King kütüphanede çalışan ve hayatı monoton olan bir genç kadındır. Onu diğer kadınlardan ayıran şey, zengin ve yakışıklı CEO Nathaniel West hakkında kurduğu çılgın ve karanlık hayallerdir. Nathaniel ise hayatını bir dizi kurala göre yaşamaktadır. Her ortamda gerek iş gerek özel hayat kendisine itaat edilmesini ister. Abby bir arkadaşından Nathaniel in yeni bir partnerıyııım aradığını öğrendiğinde hiç düşünmeden Nathaniel'in İtaatkârı olmak için başvurur. Birlikte geçirdikleri bir haftasonu bile artık Abby için Nathaniel'siz yapamayacağını göstermiştir. Nathaniel onun için daha önce varlığından bile haberdar olmadığı bir dünyanın kapılarını açmıştır. Kısa sürede Abby daha fazlasını istediğine karar verir ama koyduğu kurallarla etrafına duvarlar örmüştür. Nathaniel sevmeyi yeniden öğretmesi göründüğü kadarda kolay olmayacaktır. Yinede duygular kural tanımıyacak ve aşk en renkli halini alacaktır.
İtaatkarTara Sue Me (Tara Thomas) (Cat Waters) · Pegasus Yayınları · 2016291 okunma