İc monologum
2025 17. kitabı
Okunma: 28 Aralık 2025 22:42
O kadar guzeldi ki... hicbir aninda sıkıldıgımı hissetmedim ve bu kitap hem seriye giris kitabi hem de 600 sayfa. Her sayfasindan ayri bi zevk aldim bana gore hic duragan degildi o dunyaya girmek romy ile birlikte islorun tarihini arastirmak cok zevkliydi romy nin okudugu tarih kitaplarini benim bile okuyasim geldi dunyayi cok sevdim tarihi ayri ikonik o yuzden her satirini merak ederek okudum sanki icindeymis gibi hissettim romy i zaten cok aevdim zander bir baska elisaf favorim corrin soguk ama tatli wendeline in anacligi derken karakterlere hemen isindim nefret ettiklerim ayri tabi ve bu kitapta romantizmin de agir bastigi yerler var ozellikle sonlar ilk defa bu kadar fazla romantizm gormek istemedigim o dunyaya odaklanmak istedim daha uzun vadede yakinlasmalarini gormek isterdim ama boyle de cok tat kacirmiyo okey yani olaylar hakkinda cozdugum seyler oldu hic tahmin edemedigim ama yuh gozumun onundeymis dedigim seyler de oldu kisacasi seriye cok severek basladim iki gunde bir kitap bitirmeyip zamana yaymayi isterdim ama oyle de zevk alamiyorum hemen okuyup bitirmek istiyorum bu da oyle oldu sonunu okurken romy ile birlikte benim de ustumden koca bi yuk kalkti acil ikinci kitaba basliyorum.
Gazap ve Alevin KaderiK. A. Tucker · Artemis Yayınları · 2023402 okunma