2025 219. kitabı
HAZEL NOYA ~KASIRGAYA KANAN SAKA~KUPA PAPAZI VE ONUN SOYTARISI~ Selam.Bugün size çok severek okuduğum, hazel.noya ‘nın kaleme aldığı #kasırgayakanansaka3 kitabı ile geldim.Her kitabın sonunda sonraki kitapta daha ne olabilir dedikçe yazar bizi şaşırtmaya devam ediyor.İkinci kitap öyle bir yerde bitmiş ve bizi öyle bir merakın içine atmıştı ki üçüncü kitabı merakla bekliyordum.Açıkçası beklentimin çok üstünde hatta serinin şimdilik en iyi kitabı oldu diyebilirim.Bayıldım.Öyle şeyler öğrendik ki her sırla birlikte yok artık dedim.İlk iki kitapta Valeri’ye üzülürken bu kitap da ah canım Songur kıyamam sana dedim.Hayatıyla ilgili öyle şeyler öğrendi ki açıkçası bu öğrendikleri ile dördüncü kitapta neler yapacak çok merak ediyorum.Ve Valeri o en yakın arkadaşının kaybının acısını yaşarken yeni öğrendikleri ve yaşadığı yüzleşmeyle yine bir buhrana girmişken kitabın sonunda öyle bir şey öğrendi ki bunu nasıl kaldıracak neler yapacak merak ediyorum.Ay bu seride ne sırlar bitiyor ne ihanetler.Ama Valeri ve Songur arasında da şahane şeyler yaşanıyor.İlk kitaptan beri ikilinin arasındaki o kıvılcım sonunda alev alıyor ki iyi ki alıyor.Onların her düştüklerinde birbirlerine sarılmaları ve birbirlerinden destek alarak ayaklanmalarını okumak da ayrı bir keyifliydi.Umuyorum bu serinin sonunda bir ihanet de birbirlerinden yemezler çünkü onların arasında ki o muhteşem bağa hayranım.Ve evet anlayacağınız üzere kitabımız yine öyle bir yerde bitti ki şimdi dördüncü kitabı büyük bir merakla bekliyorum.Bu arada uyarısını ve argo kelimelerin bolca kullanıldığını da belirtmek isterim. İkinci kitabın sonunda Valeri büyük bir kayıp yaşamış,büyük yalanlarla yüzleşmişti ve buradan devam ediyoruz.Valeri bu sürecin üstesinden kolayca gelemiyor ve tamamen içine kapanıyor.Songur ise taşlaşmış dediği kalbiyle Valeri’yi öyle bir sevip sarmalıyor ki ona bir şey olmasın diye kendini her şeyin önüne siper ediyor.Valeri,Songur’un desteği ile yavaş yavaş toplanmaya başlamışken hayatının yüzleşmesini yaşıyor. Songur’un rakipleri ile güç savaşı devam ediyor.Bir taraftan dostum dediklerinin ihanetleri ile yüzleşip mücadele ederken,diğer taraftan da hayatıyla ilgili çok büyük sırlar öğreniyor ki off.
Kasırgaya Kanan Saka 3Hazel Noya · Ephesus Yayınları · 2025155 okunma