Sohbet olsunn
Dövmeler hakkında ne düşünüyosunuz?yaptırmak isteseniz nasıl bi şey yaptırırdınız? Ya da dövmeniz varsa nedir?
Paranızla mezara götüreceğiniz tek şey yaptırın.
Cok güzel bi bakıs açısı:)
Bazilarina çok yakisiyor ama genel anlamda düşündüğümde hicbir fikri vücuduma kaziyacak kadar ne savunur ne de benimserim. Sonuçta ölene kadar tasiyacagim onu ama her gün degisiyorum dövmenin tersine. Fikir sembol falan değil de süs tarzi bir şey yaptiirsam da galiba bileklerime boyle dikiş atilmis da izi kalmış gibi zımba izi yaptirirdim :D
Evet bi fikiri yaptırmak sıkıntı olabilir. Düşünce tarzını beğendim:)
Bu yorum görüntülenemiyor
Yapistirma veya kabuk gibi kapatanlar su gecirmez ve gusle engeldir.ama deri altina enjekte edilen hakiki dövme ise yaradilisi degistirdiginden gusle engel olmasa da net bi sekilde haramdir.
Evet sanırım en doğru açıklama bu
Kolumda Kızıldereli dövmesi var 19 yaşındayken yaptırmıştım Bakırköyde ortalama bir dövmeciye. Ömür boyu taşıyacağın için iyi birine yaptır karar verirsen İzmir de Coşkun Şakre var onu öneririm. Sonuçta 22 yıl geçti ben yaptıralı rengi soldu şekli biraz bozuldu bunuda göze almak lazım..
İyi bi dövmeci olmalı tabi ama yıllar geçtikçe her dövme soluyo ve rötus artırmak gerekiyo sonuçta zamanla vücut o boyayı atıyo. Yani dövmeci ne kadar iyi olursa olsun yıllar içinde biraz yeniletmek gerekiyo :)
Dövme neden bilmiyorum ama bana özgürlüğü anımsatıyor dilediğin bir figürü ya da senden bir parça olarak düşündüğün herhangi bir şeyi yapmak çekinmeden göstermek bana kalırsa herkesin yapabileceği bir sey değil bu yüzden özel ve ben de ayak bileğime kedi dövmesi yaptırmayı düşünüyorum.=))
La lalala lallalla la la freedom :))