SAKIN YALAN SÖYLEME, ÇÜNKÜ ANLARIM.
Bir YALAN ve bir odada karanlık sırlar.
Bazen gerçekler öldürür.
Ben yeterince zorlarsanız her insanın korkunç şeyler yapabileceğine inanıyordum.
Freida Mcfadden kitapları film olsun lütfeeenn.
Yine Freida McFadden Freida Mcfadden ve ben yine BA-YIL-DIMMMM.
Artık ters köşelerini buluyorum diyorum ama yine bulamamışım. Geçmiş ile gelecek bölümlerini okurken sürekli bir arayışla okumak o kadar heyecanlı oluyor ki...Kafaya koydum 2. dönem yazarın diger kalan tüm kitaplarını toplayacağım. Çünkü tam bir anti depresan bana.Katil öyle biri çıkıyor ki bağlantiları öyle bir kuruyor ki yazar, bu da nereden çıktı diyemiyorsunuz.
Gelelim konusuna;
Tricia ve Ethan çifti, kar firtınası nedeniyle üç yıl önce kaybolan ünĺü psikolog Andrenne Hale'nin satılığa çıkan evine bakmak için geldikleri evde mahsur kalıyorlar. Evin konumu çok korkutucu ve hava sartları da korku filmlerini aratmadığı için Tricia'miz en ufak sesten bile şüphelenip `burda biri var biri var' diye anksiyeteye kaplıyor. Ve bu durumdan kısmen kurtulmak, kismen de can sıkıntısından kitapları karıştırırken denk geldiği gizli bir odada Dr. Hale'in hastalarına dair tuttuğu ses kayıtlarını bulup dinlemeye başliyor. Kocası ısrarla dinleme dese de...Tüm gizem aslında o çalısma odasında ve kapakta da olduğu gibi o siyah deri koltukta...
İtiraf etmeliyim ki ters köşelerini sevdiğim yazar bu kitabında bazı yerlerde NEDEN? diye sormama neden oldu.
Tricia zaten her şeyi planlamis o eve gitmek için, kocana oyunlar oynadın hadi kendini de mi kandırdın o tepkilerinle? Andrenne cesedini görünce tanımadın mı kız, sana şantaj yapan doktorunu?
Kocan bu eve bayıldı ama sen onu bilerek getirdiğin bu eve yababcıymıs gibi ve tiksintiyle bakıyorsun bizi mi kandiriyorsun yoksa kendini mi Barbie Tricia?
Ya Ethan sana ne demeli, sen de az değilsin haa anneni seansa getirdiğin o evi hiç bilmiyormuş gibi bir de yolunu kaybediyorsun?
Peki sizce sonunda iyiler mi kazanacak kötüler mi, hoş sona kadar kim iyi kim kötü anlamıyorsunuz ya. Gerçeği bilen herkesin başına bir iş geliyor. Ve başrol, onu gözümde çok büyütmüştüm Elveda Luke deyip aramizdan cabucak ayrilmasini beklemiyordum.
Yazar sona doğru her şeyi açıklayacak ya ilk başta her şeyi fazla normallleştirmiş gibi geldi. Yani #kilitlikapı bunun üzerine koyarım. #Hizmetçiserisi zaten en üstte. Yazardan okuduğum 5.kitap oldu. Umarım diğerleri bunun daha üstündedir.