BU SENE İÇİN YORUMLARDA KİTAP ÖNERELİM!!!
📚‼️Okumalarımı beğenen dostlarım için beğenebileceği bir liste bıraktım: i 1-) HaymarketHaymarket
Alıntı
8 +1'leme
12,7bin Gösterim
Sultan III. Mehmed, babası III.Murad'ın ölümünden sonra tahta çıkınca, taht kavgalarını önlemek için 18 kardeşinin tamamının (bu dönemde yaşayan erkek şehzadelerin) öldürülmesine karar verir. Aşçıbaşı, kardeşlerden birini kazan içinde saray dışına kaçırır ve bir meslektaşına emanet ettiği bu genç şehzade şef olur pir-i lezzet olarak saraya Matbah-ı Amire'ye intikam için döner 2025'te okuduğum en güzel kitaptı. : Pir-i LezzetPir-i Lezzet
Teşekkür ediyorum 🙏❤️
Aklıma geldikçe iletiye kitaplar yükleyeceğim. Kaydedip yorum atarsanız güzel olur dostlarım ❤️🙏📚
Fransız Teğmenin KadınıFransız Teğmenin Kadını yıla girişi bu kitapla yapmalısın Eniz🤓 Ben bununla yapacağım 👉 Dorian Gray'in PortresiDorian Gray'in Portresi🤓 Yazar hakkında mini bir araştırma yaptım. Eşcinsel olduğu için o dönemde ceza almış ve yazmış olduğu tek kitap bu kitap. Çok ilgimi çekti okumadıysan sen de oku👌💕
Evet kendisi politik olarakta etkili biri ve portreyi okumuştum. Umarım güzel bir yıl geçirirsin 🙏❤️önerdiğin kitap toplumsal bir tema mı taşıyor ?
Ben bir roman bir de seri önereceğim. Ne Yaptığını BiliyorumNe Yaptığını Biliyorum Kaybolmuş Ruhlar Sarayı 1Kaybolmuş Ruhlar Sarayı 1 Kaybolmuş Ruhlar Sarayı 2Kaybolmuş Ruhlar Sarayı 2 Umarım beğenirsiniz. Keyifli okumalar. 😇🙏
Teşekkür ediyorum ❤️🙏
Don Miguel Ruiz'in eserlerinden etkileneceğinizi, ruhsal ve inançsal açıdan aynı zamanda yaşam felsefenize farklı bir açıdan bakacak olmanıza inancım tam. Saygılarımla.
Önceki 2 yanıtı göster
İbrahim Yavuz TEYREKİbrahim Yavuz TEYREK umarım hepimiz için❤️🙏
Bekir Yıldız'ın çok eseri var hocam ona devam ✊ Gabriel Garcia Marquez'den eksiğiniz varsa mutlaka öneririm. Orhan Kemal'in yine okumadığınız kitaplarını öneririm. Ben sinemacılığını çok tutmasam da harika bir öykücü olan Yılmaz Güney'in Soba, Pencere Camı ve İki Ekmek İstiyoruzSoba, Pencere Camı ve İki Ekmek İstiyoruz kitabını öneririm. Edgar Allen Poe'nin tüm kitaplarını öneririm. Mine Söğüt'ün GergedanGergedan kitabını öneririm.
Teşekkür ediyorum 🙏❤️