MELİH ESAT AÇIL Araştırmacı & İletişimci
2026'DA MASKELER DÜŞECEK! Fenerbahçe Sadettin Saran, Galatasaray Rezan Epözdemir, Beşiktaş Serdar... MELİH ESAT AÇIL Araştırmacı & İletişimci youtu.be/nVdFvAF34zM?si=... ︎︎︎︎︎ Neden böylesi çok büyük sorunlar ortaya çıkıyor ; Belliki kulvarında işini ahlaklı, iyi ve güzel yapan donamlı insanların bir araya gelmesinde çok büyük engeller olduğundan meydan bunlara kalıyor. Ülkemizde ki bu erdemli insanlar birbirinden habersiz çok büyük iletişim kopukluğu içinde yaşıyor. Olumlu geldiği an olumsuzluklar yok olmaya mahkumdur. Mücadelesini vermek gerekiyor hayat değişken elbette böyle gitmeyecek. Mücadele ruhuna sahip olmayan donanımlı insanlar da bu tehlikeli çetelerin tuzağına çok kolay düşüyor. Biz seferden sorumluyuz Zafer Allah'tan. Ortalık çok bozuk olsa da umutsuzluğa düşmemeli. Bu dünya böyle kurulmuş yani değişken bu olumsuz işler yapanlar gider onların yerini erdemli insanlar doldurur. Mücadele ruhunuzu güçlendirip erdemli insanlar birbiriyle çok iyi iletişim içine girerse hayatımız çok daha anlamlı harika olur, böylesi mücadele ruhuna sahip olmayan donanımlı insanlar da mutlaka bu tür tehlikeli insanlara dahil oluyor. Kendini iyi güzel işlerle ( Bireysel menfaat değil karşılıksız hizmet ) meşgul etmezsen hayat boşluk kabul etmez hiç anlamadan kötü insanlara dahil olursun. Mücadele ruhu çok muhteşem ki ; •Bağdat'ı almaya çalışmak, Bağdat'ın kendinden daha mı güzeldi ne?!• ︎IV.Murad︎ Gökhan ER Araştırmacı & Şair