2025 421. kitabı
"...İkisinin de kaçacak hiçbir yeri yoktur; birbirilerinden başka." Lina sevgilisi Güney ile nişanlanmak üzeredir ama büyük bir sıkıntı vardır. Lina, Güney'i seviyordur ama ona aşık değildir. Güney'in ayrılmak istememesi ve ailelerin de bu ilişkiyi onaylaması üzerine pek içine sinmese de onunla evlenecektir. En azından, Lina öyle zannediyordur. Bir gece hiç tanımadığı bir adamın kendisini intikam uğruna kaçırması hayatını baştan sona değiştirecektir. Pars ise hayalleri çalınmış, kalbi kararmış bir adamdır; Lina ile tanışana kadar. Çiftimizin yolları kesiştiğinde ikisi de derin bir kırılma yaşar. Sadece birtakım gerçekleri görmekle kalmazlar, aynı zamanda birbirlerine bağlanırlar. Kitaba bayıldım. Uzun zamandır okumak istiyordum. Sonunda tanıştım Pars ve Lina ile. Açıkçası Lina'nın Pars ile hayatında bir kırılma yaşaması hoşuma gitti çünkü bir şeylerin farkına varmadan aynı şekilde yaşayıp gitse pek de mutlu olmayacaktı. Diğer yarısı kayıptı ve onu buldu. Pars'ta buldu. Pars'ın da büyük konuşmaları kendisine kaldı. Kendisine aşık olunmasından korkarken aşk ateşine düşen beyefendimiz. Kitabın dilinden bahsetmiyorum bile. Çağla Fulya akıcılığı gerçektir. Bağımlısıyım. Bu seriyi mutlaka kütüphanenize eklemelisiniz. Tatlı Esaret
Tatlı EsaretÇağla Fulya · Kaknüs Sanat Yayınları · 202516 okunma