2025 27. kitabı
Okunma: 30 Aralık 2025 00:00
Yazarın hayranıyım bunu belirtmekte fayda var. Ve şimdiye kadar çıkan tüm eserlerini okudum. Ama sanırım birkaç günde okurum dediğim Erkek Arkadaş adlı eseri elimde fazla süründü. Konu güzel, hikaye akıcı ama sanki o eski heyecanı bulamadım. Aslında iki ayrı dönemin içinde buluyor insan okurken kendini. Yıllar önce çocukluk aşkı yaşayan Tom ve Daisy'nin hayatlarını okurken sonra günümüzdeki Sydney'in hayatına odaklanıyoruz. Yıllar önce yaşanan cinayetlerin sorumlusu ile şimdiki ölümlerin bağlantısı karşısında şok oluyorsunuz. Tom eskiden hayalini kurduğu doktorluk mesleğine kavuşuyor ve bir gün cafede Sydney ile ikinci kez karşılaşıyor. (İlkinde onu hakiki Kevin adında birisi ona saldırırken kurtarmıştı.) Kızımız arkadaşlık sitelerinde erkek arkadaş arayan bir tipken, Tom oldukça yakışıklı bir patalog. En yakın arkadaşını kaybeden Syd biraz da boşluktayken yakınlaşıyorlar. Ama sonra onun katil olduğunu düşündüğü için uzaklaşmak istiyor ve eski sevgilisi polis Jake'den yardım istiyor. Neyse katil yine ters köşe oldu. Ben Kevin'in kimlik değiştirip Slug'un yerine geçtiğini ve kadınları onun öldürdüğünü düşünmüştüm. Yanılmışım. Ama sanki Freida kitabın devamını yazacak gibi bir his aldım son cümleden. Hiç te fena olmaz hani
Erkek ArkadaşFreida McFadden · Olimpos Yayınları · 20251,597 okunma