Bazı hayatlar vardır; yırtık bir perdeyle ayrılır geceyle gündüz,rutubet kokusu siner her sabaha. Yine de bir kadının gözlerinde, çocuklarına sakladığı gülüşte, güne ekmek gibi bölüştüğü umutta pırıl pırıl yanar direnç.
Bir avuç umut, bir dilim kuru ekmek, bir annenin çocuklarına fısıldadığı "Her şey güzel olacak" cümlesiyle büyür.
İyi akşamlar arkadaşlar sizlere bir annenin çocukları için ayakta durmaya çalışması, çocuklarını mutlu etmek için çabalayan bir annenin hayatını anlatan bir kitapla geldim.
Kitap yazar @ulyanur60 hanımın #küllerindendoğan isimli kitabı.
Hiç istemeden ailesi tarafından evlendirilen Zeytin yaşadığı zorluklar yetmiyormuş gibi dört çocuğuyla bir başına kalır, artık o hem anne,hem baba olmuştur. Bir yandan çalışmakta bir yandan çocuklarını mutlu etmek için çabalamaktadır. Bir annenin evlatları için neler yapacağını herkese gösteriyor.
Bu kitap Zeytin ve onun gibi kadınları anlatan ve bizlere yol gösterecek bir kitap diyebilirim.
Bana bu kitabı tavsiye eden Aylin Karadamak kuzuma çok ama çok teşekkür ederim, inşallah bir çok güzel kitapları birlikte okuruz.
@elpisyayinlari
@ulyanur60