Merhaba kitap severler,
Bugün sizlere ilgimi çeken bir alan olan enerji ve meditasyon dönüşüm rehberi ile okuduğum bir kitapla geldim. Bu alana olan merakım okurken araştırmalar yapmama sevk etti. Yazarın uzun yıllar süren araştırmaları ve deneyimleri beni daha çok kendine çekti.
Toplam 10 bölümden oluşan kitapda, çakralar, aura, negatif enerjiler, negatif enerjiden arınma, korunma meditasyon, arınma meditastonu, bolluk, 21 günlük bolluk yarıtımı çalışması, sizden gelenler ve yaşam deneyimleriyle yazar başlıklar halinde bildiği, tecrübe edindiği deneyimleri yer yer örneklendirerek ifade ediyor. En çokta negatif enerjiler ve aura ilgimi çekti.
Öncelikle Çakralar nedir? ordan başlamak istiyorum. Bedenimizdeki enerji merkezleri olarak tanımlanır. Fiziksel değil; daha çok ruhsal, zihinsel ve duygusal alanlarla tanımlanır.. Klasik öğretide 7 ana çakra vardır ve omurganın tabanından başın tepesine doğru sıralanır.
Çakra olumlamaları, zihne tekrarlanan olumlu ve bilinçli cümlelerdir. Amaç; düşünce kalıplarını dönüştürmek, farkındalığı artırmak ve çakralarla ilişkilendirilen duygusal–zihinsel temaları dengelemeye yardımcı olmayı sağlıyor.
Kitapla ve sevgiyle kalın.
Merhaba kitap severler,
Kitapla ve sevgiyle kalın.
@senemturkmen
@mayakitap