2025 93. kitabı
Sen Hâlâ Annenin Kızısın En uzun gecede, acaba nasıl bir kitap Derken, kapağını açmam ile bitirmem bir oldu diyebilirim Altını çizdiğim satırlar çok olduğu için biraz daha uzun sürdü... @caglasikel 'i ekranlardan hepimiz tanıyoruz. Bir anne olarak duruşunu ve çocukları için verdiği mücadeleyi taktir ediyorum. Kendi için de sürekli hedefler koyan ve istediğini azimle elde eden güçlü bir kadın Yani on parmağında on marifet olan kadınlarımızdan. Kitabı da çok keyifli, motive edici ve yeni başlangıçlara teşvik eden bir eser. Okuyucu ile sohbet eder tarzda yazılmış,sıcak ve samimi. Hatta kendisinin bir gününü bizlerle paylaşıyor. Her sayfada renkli görseller ve sözler sizlere eşlik ediyor. Okurken acaba ben demi? Sorusunu kendinize soracaksınız. Zaten siz sormasanız da Çağla Hanım soruyor. Nefes egzersizleri ise kaçırmamanız gereken bir nokta Hayatınız ve yaşam tarzınız hakkında yeni kararlar alacağınız, kendinizi daha güçlü hissedeceğiniz, birşeylerin olmasını beklemek yerine harekete geçeceğiniz, kitabın kapağını kapatınca derin bir nefes alıp "ben de varım" diyeceğiniz bir kitap. Erken kalkmak, düzenli ve dengeli beslenmek, verimli uyku, spor, vogo, nefes egzersizleri, arınma terapileri ve kampları okeyde. Ben şu soğuk ve buzlu suya takıldım kaldım Asla yapamayacak gibiyim. Ama deneme çalışmalarına yavaş yavaş başladım diyebilirim... Ben en çok evlatlarına düşkün güçlü bir anne olduğu için kitabını çok merak etmiştim. Örnek bir anne, örnek bir kız ve örnek bir anne-baba olmayı başarmış ebeveynler.... Onun için Emre Altuğ Korultan dan bir şarkı ile kitabı paylaşmakta sakınca bulmuyorum #desdekyayinlari #kendimaldım #okudumbi̇tti̇ #okudumokuyun #okumak
Sen Hâlâ Annenin KızısınÇağla Şıkel · Destek Yayınları · 2025124 okunma