2025 66. kitabı
Okunma: 30 Aralık 2025 19:36
“Şimdiki zaman bir armağandır.” Konusu: Elias, iş yerindeki pozisyonunu yükseltmek için iş arkadaşının başaramadığı, patronunun istediği araziyi satın alma görevini üstlenmeye çalışıyor. Arazi sahipleri ise maddi problemleri olsa da araziyi elinde tutabilmek için elinden geleni yapıyorlar. Elias da elinden geleni yapmaya hazır ama bir sorun var, arazi yıllar önce bırakıp gittiği eski sevgilisi Isabelle ve ailesine ait. Elias yine de araziyi alma konusunda kararlı ve Isabelle’yi ikna etmek için Noel Köyü’ne doğru yola çıkıyor. Yorumum: Kitabı Aralık ayında okumak için 6 aydır kitaplığımda bekletiyordum İyi ki de öyle yapmışım tam kar yağarken okudum çok keyif aldım. Kitap oldukça akıcı, tatlı ve klişeydi ama okuması gerçekten de keyifli bir klişe. Noel ruhunu tamamen hissettiren sıcak ve samimi bir kitaptı. Elias’ın Grinch havası ve çevresinde noel ile ilgili olaylara verdiği tepkiler başta beni güldürdü. Neyse ki huysuz Elias’ın buz tutmuş kalbi Isabelle, Alice ve Maddie karşısında yavaş yavaş çözüldü. Yan karakterler ile de bağ kurmamızı sağlayan detayları da çok sevdim, özellikle de Maddie’yi çok sevdim Yılın tam bu zamanında okuması keyifli bir kitaptı tavsiye ederimm
Duygu ve Düşünce
Noel'de Aşk BaşkadırClaire Kingsley · Olimpos Yayınları · 2023423 okunma