Puan vermedi·64 syf.··Beğendi
···Okunma: 25 Mart 2025 00:00 Ramazan ayının manevi dokusunu, masalsı bir anlatımla harmanlayan Bir Ramazan Gecesi Rüyası, çocukların saf dünyasından hepimize ilham veren bir hikaye sunuyor.
Oğlumla birlikte okuduğumuz #birramazangecesirüyası her sayfasında Ramazan ayının bereketini, sevgiyi ve aile bağlarını hissettiren etkileyici bir kitap! @zeytinaydogmus un bu özel kitabı, yalnızca çocukların değil, yetişkinlerin de gönlünü fethediyor.
Kitap, Efe'nin rüyasını duyan Numan bu durumu kıskanır ve dedesine anlatır. Kendisi de Peygamber Efendimizi(s.a.v.) rüyasında görmek ister.
Dedesinin bilgece rehberliği sayesinde, Numan'ın hem kendi dünyasında karşılaştğıı sorunları çözmesine hem de manevi değerleri keşfetmesine yardımcı oluyor.
Ramazan'ın huzur dolu atmosferi, Peygamber Efendimiz’in (a.s.m.) sünnetleri ve çocuk sahabelerin örnek hikayeleriyle zenginleşen bu kitap, genç okurlar için bir değerler eğitimi niteliği taşıyor.
Birlikte okuma deneyimimiz, bize yalnızca güzel bir hikaye paylaşmanın ötesinde, anlamlı bir bağ kurma ve Ramazan’ın manevi ışığını evimize taşıma fırsatı sundu. Oğlumun kitabı okurken hissettiği heyecan ve anlayış dolu bakışlar, bu eserin ne kadar kıymetli bir yol arkadaşı olduğunu bir kez daha gösterdi.
Bir Ramazan Gecesi Rüyası, ailecek okunacak, üzerinde konuşulacak ve bir ömür boyu hatırlanacak türden bir hikaye. Eğer siz de çocuklarınızla bu özel yolculuğa çıkmak isterseniz, bu kitabı kesinlikle tavsiye ederim!