Hayat zaman zaman sessiz fırtınalarla gelir. Kimi zaman içimizde konuşan sesleri susturamayız, kimi zaman sadece bir ışık ararız.
“Hey! Sen Bir Mucisesin” tam da o anda çıktı karşıma. Ve sadece bir kitap değil, bir uyanış, bir yeniden doğuş, bir içsel çağrı oldu bana.
Zihnim yorgundu. Kalbim hatırlanmak istiyordu. O gün başladım bu kitabı okumaya ve o günden sonra ben de başladım kendimi okumaya...
RECEP ÖZER in “Mucizevi Can” diye seslenmesi bile insanın kalbini titretiyor. Kitap dokuz bölümden oluşuyor ve her biri ruhumun başka bir noktasına temas etti.
- Çakralar ve enerji dengesi
- Kas testi ve bilinçaltı şifreleri
- Numeroloji ve metafiziksel açılımlar
- İlahi sistemin işleyişi
- Zümrüdüanka enerjisiyle yeniden doğuş, en sevdiğim bölümler oldu.
Her bölümün başında bir QR kod yer alıyor ve bu kodlarla meditasyonlara ulaşarak içsel çalışmalar yapabiliyorsun. Yani sadece okuma değil; deneyimleme, hissetme ve dönüştürme süreci.
Kitap bana şunu öğretti:
“Bütün engellerin önündeki tek gerçek engel aslında biziz.”
Ve o gün karar verdim… “Çekil aradan, aksın Yaradan.''
Ben geçmişimle helalleştim. Hatırladım: Aldığım her nefes bir mucizeydi. Kendimi affettim, kendimi sevdim. Ve en önemlisi, kendimi kabul ettim.
Bu kitap bir rehber değil, bir yoldaş, bir metin değil, bir şifa, bir mucizeyi başlatan ilk kıvılcım.
Alıntılarla, sorularla, farkındalıklarla içime işledi. Hayatımın çıkmaz sokaklarında bir yön buldum. Ve biliyorum ki bu kitap, mucizeye inanmayanın bile içine bir ışık bırakacak.
Benim adım Meryem.
Ben bu yolculukta sadece bir okuyucu değil, bir mucizeyi hatırlayan kalbim.
Ve şimdi diyorum ki:
“Ben bir mucizeyim.”
Sende… Sizlerde… Her birimizde…