2025 101. kitabı
Okunma: 29 Aralık 2025 16:15
Merhaba, bugün sizlere 𝕲ö𝖐𝖞ü𝖟ü𝖓𝖊 𝕱ı𝖘ı𝖑𝖉𝖆 kitabının yorumu ile geldim Azra ile hayallerinizi gerçekleştirmeye, küçük bir keşife ne dersiniz? 𝑨𝒛𝒓𝒂, her gün aynı ödevler, dersler ile boğuşuyordu. Matematikti, fendi derken o sabah yine annesinin onu çağırması ile uyanmıştı. Akşamdan çantasını hazırlayamayıp sabah hazırlayabilmişti. Kahvaltı da yine yumurta yiyecekti. Annesinin söylemlerine göre yumarta yiyen çocuklar güçlü olurdu Okula gitmek üzere servise bindiği sırada arkadaşlarının her bir ellerinde bir şeylere oldukça dikkatle bakıyorlardı. Baktıkları 𝑨𝒛𝒓𝒂'nın yapmayı unuttuğu ödeviydi. Şimdi ne olacaktı? Bahaneler mi üretecekti? Öğretmeni, sınıfta durumu 𝑨𝒛𝒓𝒂'nın durumunu anlamış ve yarın derse getirmesini istemişti. Ama bu bir yağlı boya çalışmasıydı ve boyaların kuruması yetişir miydi? 𝑨𝒛𝒓𝒂, eve gider gitmez yapmaya başlamıştı. Pencereden baktığında bir yıldız kaymış ve dilek dilemişti. Sanki yıldız onu anlamış gibi göz kırpmıştı. 𝑨𝒛𝒓𝒂, uykuya dalacağı sırada bir ses duymuş ve merakla pencereyi açmıştı. Yanlış görüyor olabilir miydi? Bu bir yıldızdı ve 𝑨𝒛𝒓𝒂'nın dileği için gelmişti. 𝑨𝒛𝒓𝒂, Yıldız Diyarına gitmek için hazırdı Bakalım, 𝑨𝒛𝒓𝒂'yı neler bekliyordu? Kitabımız, çocuklar için sorumluluk sahibi olmayı gerektiren, arkadaşlığın, yardımlaşmanın önemine vurgu yapan bir eser Yıldız Diyarı, çocukların hayal dünyasını gerçekleştirmelerinin zor olmayacağını anlatan yıldızlar dünyası Sizlerde mutlaka okuyun, okutturun diyorum Kitapla ve sevgiyle kalın
Gökyüzüne FısıldaÖznur Yapıcı · Okur Çocuk Yayınları · 20258 okunma