Yok canım.
Ege
Bunlara göre dediğiniz kimse onları koyun meclise.
Ege
Arkadaşlar benim zerre umurumda değil bu arada bu adamın ekonomiye yaptıkları yani daha doğrusu beni zerre ilgilendirmiyor. Maddi anlamda şükür ki bir zorluğum yok, şu an burada aldığım burslar Türkiye'de bir doktor çiftin maaşına tekabül ediyor. Benim şu ana kadar bir yakınım olan kadını da katletmediler, adalet diye durmadan paylaşımlar yaptığıma da bakmayın. Ama benim 20 yıldır onca arkadaşım yetim kaldı, ben amcam dediğim abim dediğim onca adamı bu vatanın bağrına gömdüm. Benim o şehitlerimin canını verdiği bu vatanın toprağının altında yiğitler yatıyorken üstünde de kadınlar katledilemez. Benim o şehitlerim meslek adı altında canını vermişken anaları babaları üç kuruş maaşla çatısı delik evde yaşayamaz. Ben bunları kabul etmiyorum. Ülkeyi bu hale çevirmeleri için vermediler canlarını. Meclise terörist çağırın diye gazi olmadı benim babam.
Ege
Fragman vermiş size anlayamamışsınız, şimdi filmi yaşıyorsunuz ama oynamak güzel geldi diye oy vermekten kaçınmıyorsunuz.
Hazinemiz iflas olmadı; birileri tarafından cebe indirildi;)
Ateşiniz bol olsun hükümet...
Ülkenin *küfür yazıcaktım durdurdum kendimi* yapmadığını bırakmadı hala %51 kesimi anlayamıyorum
Ege
Onlar daha kötülerini gösterip biz yine iyiyiz diyen aciz insanlar.