Burası hangi ülke?:)
• Ekonomik kriz • Sürekli yüksek enflasyon • Hayat pahalılığı • Alım gücünün erimesi • Asgari ücretin yetersizliği • Emekli yoksulluğu • Vergi adaletsizliği • İsraf • Şatafatlı kamu harcamaları • Basın özgürlüğünün bastırılması • Gazeteci tutuklamaları • Sansür & erişim engelleri • Sosyal medya baskısı • Yargının siyasallaşması • Hukuka güvensizlik • Uzun tutukluluklar • Cezasızlık algısı • Yolsuzluk iddiaları • Şeffaf olmayan ihaleler • Liyakat yerine sadakat • Torpil düzeni • Eğitimde nitelik kaybı • Bilimden uzak müfredat • Öğretmen atama krizi • Üniversitelerin itibarsızlaşması • Beyin göçü • Genç işsizliği • Gençlerin umutsuzluğu • Kadın cinayetleri • İstanbul Sözleşmesi’nden çıkış • Çocuk istismarı davaları • Tarikat–cemaat ilişkileri • Laikliğin aşınması • Muhalefete baskı • Kayyum uygulamaları • Seçilmişlerin yargılanması • Deprem ihmalleri • İmar afları • Plansız kentleşme • Çevre tahribatı • Mülteci politikası belirsizliği • Toplumsal kutuplaşma • Dış politikada itibar kaybı
Alıntı
·1 alıntı·
1 +1'leme
12,2bin Gösterim
Çıkaramadım ama benzettim. #292340738
Ege Türkmenistan
Almanya. O nedenle bizi çok kıskanıyorlar.
Hayır abi Belçikaydı
Buna ülke dediğiniz için teşekkür ederim:)
Ben teşekkür ederim
maalesef bu şartlar altında ki bölgelere ülke etiketi artık getiremiyoruz☺️
🐓
Demek ki güçlü bir ülkeyiz ki düşmanlar bizi sömürüyor ülken guzelse düşmanın çok olur
Ksvskshskwhekehekehekehekehekehekehekheekhekekeheke Allah seni de güldürsün
Sadece kötü yanlarina bakiyosunuz sadece
Baran
Hanımefendi bana tartışmasız bakın altını çizerek söylüyorum tartışmasız 5 tane iyi yönünü sayın hesabımı kapatacağım söz veriyorum
Bilelim bakalım hangi ülke ben bilemedim ! (İroni)
Söyleyim mi