Nerede polisiye nerede mizah
2026 1. kitabı
༺2026 nın ilk incelemesine hoş geldiniiz. Yazarlık kursunda bu pazar bu kitabın yazarı gelecek diye okumamız için dağıtmışlardı. Bende okudum,sevmedim o ayrı mesele. ────୨ৎ──── ༺ Konumuz kitap karakterleri festivali düzenlenen bir okulda bir öğrencinin kolyesinin kaybolması ve bulunmasını anlatıyor. Gerçi bunlar 87 sayfalık kitabın son 25 sayfasında falan oluyor ────୨ৎ──── ༺ Kitabın kapağında biraz polisiye biraz mizah yazıyor ama polisiye yok denecek kadar az mizah direkt yok. ────୨ৎ──── ༺ Kelime seçimleri hiç hoşuma gitmedi. Cringe geçiyor mesela kitapta. Neden ya neden. Ya da nütamadiyen kelimesi geçiyordu. Aradaki farkı anlayabiliyor musunuz. ────୨ৎ──── ༺ Ana karakter suç ve ceza dan Raskolnikov olmuş ve onu Rasko diye kısaltmışlar. Raskolnikov görse gözleri kanardı mesela. ────୨ৎ──── ༺ VE EN SİNİR OLDUĞUM O ŞEY. Başka kitaplarda spoiler içeriyor. Spoiler ne olduğunu söylemiycem tabii ama Anna Karenina nın sonunda ne olduğunu öğrendim. NEDEN. Üf çok saçma ya. ────୨ৎ──── ༺ Polisiye denen olay da şu. Spoiler barındıracak birazdan söyleyeceklerim haberiniz olsun. Kızın kolyesi kayboluyor bunlar da müdüre falan sormak yerine dedektifçilik oynuyorlar. Sonra bir akıl küpü müdüre soralım diyor. AAA meğerse kolye düşmüş müdür bulmuş ondaymış. Aman ne polisiye ne macera. ────୨ৎ──── ༺Kısacası çok hoşuma gitmedi kitap gerek yoktu bence. Yılın ilk kitabının bu olması üzdü
Kibar SerseriSema Bayar · Hece Yayınları · 202514 okunma
Size baya çocuk kitabı okutmuşlar sona bak jdkdjdkdk ayrıca yazarlık kursu mu???? Neler yapıyorsunuz başka🙏
Rümeysa BALÇIN evet, güzel oluyor
Eylül❀
Kim kaydetti acaba bu incelememi? Beğendim de demedim aslında dncnks. Birde 10 tane yorum bildirimi açılmış. Ama hangi gönderi olduğunu asla bulamıyorum 😔
OFFF POLISIYE KISMINA CIDDEN AŞIRI TAKILDIM SENIN YORUMUNDAN SONRA ASLA OKUYABILECEĞIMI SANMIYORUM!! Cidden polisiye denince insanlar neden bu kadar basit algılıyor arkadaşlar polisiye bi olay oldu hop onu çözelim ya da olay olsun ama 2 sayfalık olsun değil anlayın şunu artık 😭🙏🏻 Her cinayet olayı da polisiyeye girmez mesela 🫠 Yazar hanımda aslında güzel cümleler kuruyordu yine de CRINGE kelimesini kullanmasına şaşırdım ve iğrendim NEDEN YA NEDEN?? Senin yorumlarından sonra kitabı alsam bile okuyabileceğimi sanmıyorum 😔✋🏻
Eylül❀
gerçekten polisiye kısmı yoktu. ve ben kitaplarda günlük yaşam dili okumyı sevmem ve o da vardı maalesef. okumasan ir şey kaybetmezsin