·372 syf.····Okunma: 21 Aralık 2025 20:28 "Körlük, karanlıkta yaşamak değil, ışığın kıymetini başkalarının gözlerinden anlamaya çalışmaktır. İnsan kör olduğunda çevresindeki herkes ona farklı davranır. Ama asıl değişen, başkalarının değil, onun kendi sesidir."
Herkese merhaba bugün hem değerli yazar Müjde aklanoğlu hem de hasrem yayınları ile tanışma serim olan Talih serisinin ilk kitabının yorumuyla geldim.
Kitabın konusundan önce biraz yazarın yazım tarzından bahsetmek istiyorum. Müjde hanımın öyle bir kalemi var ki okurken kaç sayfa okuduğunuzu fark etmiyorsunuz. Sayfalar su gibi akıp gidiyor.
Kitabımızın konusuna gelecek olursak; Arda Mertoğlu 8 yıl önce geçirdiği kaza sonucu ebeveynlerini ve gözlerini kaybeder. Kazadan sağ kurtulan tek kişi dostu Timurdur. Arda yaşadığı tüm bu talihsizliklere rağmen başarılı bir CEO olur. Hazal ise üniversitesi son sınıfa giderken staj yapmaya karar verir. İlk iş gününde yaşadığı ufak bir yanlış anlaşılma sonucu patronu olan Arda Mertoğlu'nu incitir. Onun samimiyetine inanan Arda, Hazal'a kişisel asistanını olmasını teklif eder.
Benim severek okuduğum bu seriye mutlaka başlamanızı tavsiye ederim ikinci kitabın yorumuyla görüşmek üzere kitaplarla kalın