Astalavista Osman..
2026 2. kitabı
Okunma: 02 Ocak 2026 15:55
Kitabın ismi aslında tüm hikayeyi özetliyor. Yaşam her hangi bir kişiden yani Osman'dan daha büyüktür. Biten bir ilişkinin ardından karaktere hitaben yazılmış mektuplar ve öykülerden oluşuyor. Bu hikaye sadece bir terkedilme hikayesi değil. Bir kadının kendi kendini terapi ve tedavi etme yolculuğudur. Hüznüne, iç çatışmalarına, ve kalp kırıklıklarına şahit oluyorsunuz Bunu kendine has üslubuyla, naif biraz da esprili bir dille anlatıyor yazarımız. Okurken bir yazar değilde bir dostun dertleşmesini dinliyor gibi oluyor, bu samimiyeti seviyorum. İnsan kendi kendine kaldığında yaşadığı o uzun sessiz dönem var ya işte onun kitabı bu.... Seni anlamamış birine kendini anlatmaktan yorulmuş, artık konuşmaktan çok düşünen bir kadının iç sesi.. Bu kitaba sadece bir aşk hikayesi olarak bakmıyorum ben,aslında hayatta hepimizin içinde vedalaşmak istediği bir Osman vardır.. Kitabı okurken çok eğlendim,çok güldüm, aynı zamanda da hüzünlendim. Bu yolculukta bana eşlik eden ☆Edebiyatsever☆ cancağızıma çok teşekkür ederim.. Başka keyifli eserlerde tekrar buluşmak dileğiyle inşaAllah.. Keyifli huzurlu bol kitaplı vakitler diliyorum herkese...
Bu Hikâye Senden Uzun OsmanAylin Balboa · İletişim Yayıncılık · 202213,6bin okunma
Kalemine, yüreğine, emeğine sağlık cancağızım🥰 Çok güzel bir inceleme olmuş. Bu kitabı seninle okumak bambaşkaydı.Daha nice güzel kitaplarda buluşmak dileğimle İyi ki varsın☺️🤲😘🫂🌹
Fatمa♡
En güzel yanı birlikte okumaktı cancağızım❤️ İnşaAllah🤲🏻📚 Sende iyi ki varsın 🥰😘