Puan vermedi·128 syf.····Okunma: 04 Ocak 2026 20:02 Hıçkıra hıçkıra ağlayan birisine "İyi gidiyorsunuz." Şaşırtmacasını veren yazarın kitabında bize farklı hikayeler sunacağını sezmiştim. Zaman zaman hikayeler kahkaha bile attırıyor. Şu kurabiyesine eşlik eden kişiyi eleştiren o şahış mesela:)
Yazar ziyan zamanlarsan bahsetti; o kadar haklı ki... Zaman yönetimini iyi kullanmamız için okurlarına ve aslında okurlarının sayesinde de onların en yakınlarına kadar bu iyileştirici zincir ulaşıyor bence. Bu sadece zaman yönetiminde değil tabiki. Kendimden örnek vereyim; dikkat çekici bir şey gördüğümde ya da okuduğunda onu mutlaka yanımdaki ile paylaşırım. Her şey vaktinde güzel; geç kaldım diyen ben; demek vakti bu zamanmış demeyi öğrendim. Yazarımız "Oynar gibi yaşamak" bölümünde bizi yazmaya da yönlendiriyor. Kitap boyunca güzel hikayelere, şiirlere, kitap önerilerine değinmiş. Rutinimizin karakter inşası bölümünde ne kadar önemli olduğunu gördüm. Başlanılan işin yarım bırakılmaması ve bunun icin seçici olmak tabiki. İşimize verdiğimiz, vermemiz gereken önemden bahsediyor. Bu konuda çok kişi ile karşılaşıyorum ki ne yazık, iki kelamı yan yana getimeyen ve hatta masa başında çekirdek çitleyen... Kaba saba konuşanlar cabası; üzülüyor ve haksız yere o masalarda oturduklarını düşünuyorum.