·360 syf.····Okunma: 31 Aralık 2025 15:23 Charlie Hart, on yedi yaşında genç bir kızdır. Çocukluğundan beri en yakın arkadaşı olan Ember ile büyük bir Zander Rune hayranıdırlar. Ancak birkaç ay önce Zander'ın adının karıştığı olayı gördüğünde onun anti-fanı olmuştur. Ama Ember, bir reality şov olan Hawke'ın Vahşi Dünyası adlı programa Zander'ın bir hayranı ile birlikte katılacağını öğrenince hemen başvuru yapmıştır. Ember yarışmayı kazanmış olsa da gidemez ve hakkını devredeceği kişi tabiki de en yakın arkadaşı Charlie olacaktır.
Zander Rune, küçük yaşta Hollywood'un yıldızı olmuştur. Ancak son zamanlarda kötü çocuk olarak anılmaya başlamıştır. Hayatının rolünü oynaması için tek bir şansı vardır ve sadece iki haftası kalmıştır. Bunun içinde imajını düzeltecek bir şeyler yapması gerekiyordur. Ve Hawke'ın programı tam da ona göredir. Bir hayranı ile dört gün geçirecek ve insanlar onu yine seveceklerdir.
Lakin Zander, Charlie ile tanıştığında onun hayranı olmadığını ilk bakışta anlamıştır. Ve kötü olan imajının daha da kötüleşmemesi için onunla bir anlaşma yapmıştır. Charlie ve Zander birbirlerine en derin duygularını açarken işler onlardan bağımsız bir şekilde karışmaya başlayacaktır.
Ben yazardan daha önce fantastik türünde okuma yapmıştım ve kalemiyle kalbimi çalmıştı.Bu sefer genç kurgu türünde yazdığı bu kitapla ne yazsa okurum dediğim yazarlardan biri haline geldi.Charlie aylar önce verdiği kaybı hala atlatamamıştı.Bir yandan bazı şeyler ile yüzleşirken bir yandan da hayatın beklemediğini ve kaldığı yerden devam etmesi gerektiğini anladı.Zander ise Hollywood'un kötü yüzüyle karşılaşmıştı ve bir şekilde işleri düzeltmesi gerekiyordu.Belki de sadece onu dinleyecek birisine ihtiyacı vardı.İkilinin diyalogları, yaşadıkları eğlenceli anlar ve birbirlerine destek olma şekilleri çok güzeldi.Olaylar asla durulmadı.Ve her sayfasını keyif alarak okudum.Sizler de beklemeden bu kitabı okumalısınız.Çok seveceğinize eminim.