2026 2. kitabı
Gabrielle SANDS - Sevgiyi Bulunca #okudumbitti #alıntı 'Konuşmayı kesip uzaklaştığında kendimie aç gözlü olmamam gerektiğini hatırlatmam gerekiyordu.' Seriyi okuyanlar bu kitabın konusunu az çok biliyordur. Cloe bu sisteme baş kaldırmayı ablasını korumak için bir kenara bırakmış ve onun yerine Rafaele ile evlenmeye karar vermişti. Bu adamında babası gibi onu tutsak edeceğini düşünüyor ve kendince bu işten kurtulmanın yollarını arıyordu. Babasından nefret ediyor olsa da bu adamdan tiksiniyordu. Gerçi aralarındaki kimya bie önceki kitapta bile belliydi. Rafaele duygularını bence bayağı bir yansımıştı. Cloe tek isteği özgürlüktü. Lakin bu sistemde hele de bir mafia lideri ile evliyken bu mümkün değildi. Rafaele ise ona olabildiğince özgürlük tanıyor ve yakınlık kuruyordu. Ona değer veriyor olması kızımızın kafasını gerçek manada karıştırmıştı. Beklediği gibi değildi bu evlilik. Nefreti körüklenmek yerine diniyordu. Bir yandan deli gibi korkarken diğer yandan kapılmamak icin elinden geleni yapıyordu. Ancak Rafaele bu kadından vazgeçmeye niyetli değildi. İlmek ilmek işlenen bir aşkla bağlanacaklarını biliyor gibiydi. Bu sistemde aşka yer vardı var olmasına ama zayıflıktı ve düşmanları icin yeni bir yemdi. Tüm olumsuzluklara rağmen aşk daima bir yolunu bulacaktı değil mi? Hikaye bilinir bir şekilde başlıyor ve bilinir bir şekilde bitiyordu. Bu beni rahatsız etmedi. Malum seviyorum ya #mafia klişe kitaplarını. Belki daha iyisini okumuş olabiliriz ama bence tatmin edici bir okumayla bitti. Aralarındaki bağ ve Rafaele karakterinin soğuk ama gerçekti yani çok iyi işlenmişti. Ben erkek karakterlerin aşkı bulunca minnoş olmasını pek sevmiyorum. Soğuk ama kadına karşı sıcak kalmalarını seviyorum. İkili arasında savaşmaktan konuşmaya geçen evre bence yeterliydi. Her şey bir anda olup bitseydi olmazdı gibime geliyor. Hızlı okunan ve tam tutkuyla yazıldığını da söylemek isterim. Ayrıca ikisininde babaları tek kelimeyle iğrenç! Rafaele babası tarafından yaşadıklarını okudukça delirdim! Sonlara doğru bir ortalık karıştı ve ben kimin hatalı olduğuna henüz karar veremeden Rafaele kız kardeşleri tarafından kafasına vurula vurula toparladı. Kitapta yetişkin içeriğe yer verildiğinide söyleyip kaçayım!
Sevgiyi BuluncaGabrielle Sands · Artemis Yayınları · 2025220 okunma