2026 2. kitabı
Merhaba kitap dostlarım yine bir psikolojik gerilim ile geldim. Yazar @tmloganauthor kalemi ile tanışma kitabım #anne #themother Kitap 432 sayfa, ben dün nerdeyse 300 sayfa birden okuyup bitirdim.Olaylar o kadar sürükleyici ilerliyor ki elinizden bırakamıyorsunuz. Olay örgüsü öyle güzel örülmüş ki her ilmek bir sonrakine çok güzel bağlanmış. Hikayede kopukluk yok. Tam bir adrenalin patlaması yaşadığım çok yer oldu. Sanki beyaz perdede film izlerkenkoltuğa yapışıp kalmış gibi çevirdim sayfaları art ardına... Zaten sevdiğim bir tarz ama kitap gerçekten çok iyiydi.Bu kitap serinin ilk kitabı,ikinci kitabı #rüyaev de elimde, onu da okuyacağım.Serinin son kitabı #kızım henüz elimde yok ama onu da temin edeceğim çünkü çoktan okuma listeme eklendi bile.Beni tanıyanlar bilir,seri kitapları art arda okumayı severim ve seriyi tamamlamadan bırakmam Gelelim kitabımızın konusuna; On yıl önce kocasını öldürmekle suçlanan ve hapse giren Heather'ın 18 yıllık mahkumiyetinin yarısını hapiste geçirdikten sonra şartlı olarak tahliye edilir. Heather,işlemediğini iddia ettiği bu cinayet yüzünden sadece özgürlüğünü değil, iki küçük oğlunu da kaybetmiştir.Hapisten çıktıktan sonra tek bir amacı vardır:Çocuklarına yeniden kavuşmak ve masumiyetini kanıtlamak.Ancak bırakın çocuklarına kavuşmayı onları görmesi bile yasaktır. Sadece kocasının katilini degil,kendi hayatını da mahveden gerçek katili bulmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkar.Ancak geçmişin sırları sandığından daha derindir. Bir annenin evlatlarını geri alabilmek için neleri göze alabileceğini ve adaletin bazen ne kadar geç tecelli edebileceğini anlatan,ters köşelerle dolu bir intikam ve hayatta kalma hikayesi. Bu tarz gizem dolu ve ters köşe yapan kitapları seviyorsanız bu eser tam size göre. Türü sevenlere kesinlikle tavsiyemdir The Kitap Yayınları @tmloganauthor @iremhattat @umutyolculugu._ @cigdeme.dair #bizbizeokuyoruz #thekitapyayinlari
AnneT. M. Logan · The Kitap · 2025249 okunma