2026 2. kitabı
Okunma: 07 Ocak 2026 10:50
Yine güzel bir kitaba veda ediyoruz anlaşılan. Bu kitap yazardan okuduğum ilk kitap ve kaleminin ne kadar iyi olduğunu size anlatamam. Basit anlatıma sahip olduğu için sayfaları takır takır çeviriyorsunuz ve nasıl çevirdiğinizin farkında bile olmuyorsunuz. Kitap hiç yormuyor. İlk 100 sayfası biraz sıkıcı, aslında pek sıkıcı da sayılmaz. Sadece olaylar stabil ilerliyor ve ortama alışmaya çalışıyoruz. Son 100 sayfadaysa ciddi anlamda herkesten şüphelenmeye başlıyorsunuz çünkü aslında sandığınız her şey birer yalandan ibaret çıkıyor. Başlarda ana karakterimiz Amy her şeye çabucak kanıverdiği için çok kızıyordum ve sinir oluyordum ama kız haklıymış. Ben de okurken onunla birlikte kanıyordum fark etmeden çünkü kime inanacağınızı şaşırıyorsunuz cidden. Tek kırdığım puan bence sonu olmalı. Yeteri kadar aksiyonla bitiremedik sonunu ama en azından cevapsız kalan sorularımın cevabını buldum ve içim rahatladı. Polisiye gerilim hala okumadıysanız ya da okuduğunuz kitaplar sarmıyorsa bir bakın derim
Duygu ve Düşünce
D KoğuşuFreida McFadden · Olimpos Yayınları · 20243,505 okunma