2025 100. kitabı
Merhaba kitap severler; Size favori çiftim olan uzun süre unutamıyacağım ve uzun zaman önce okuduğum seri kitabın devamıyla geldim. Muhteşem üçlü olarak okumaktan keyif aldığım serinin hakkını verdiğimizi düşünüyorum.Bu sayede Hamide hanımın sohbetleri ve sıcak yaklaşımları da çok candandı. Yazarın kalemi o kadar naif ve güzel ki verdiği duyguları okuyucuya aktarabilmesi ve o temalarda kaybolmak şahane güzeldi. Böyle aşklar hep nedense kurgu olması ayrıca da üzücü... Gelelim kitabımıza; Flora, kalbini 1615 yılına bırakmış bir kadındır; modern zamanda (2015) yaşamaktadır ama geçmişte hissettiği bağdan tamamen kopamamıştır. Geçmişte yaşanan aşkın etkisiyle modern hayata döndüğünde hiçbir şey eskisi gibi olmamıştır ve geçmişe geri dönmenin yollarını arar. Malesef ağır bir depresyon da geçirir. Ailesi ve sevdikleri destek olsa da yaşadıklarıyla sessiz kalmayı seçer. George, geçmişten gelen bir adam olarak Flora’yı bulma arayışındadır. Zamanı bir engel olarak görmez; aşılması gereken bir sınır olarak görür ve gerektiğinde bedel ödemeye hazırdır. Bu kez hikâyede roller değişmiştir: geçmişten gelen bir adam, gelecekte yaşayan bir kadını arar. Hemde ne arama... Kitap, zamanın aşkı yenip yenemeyeceği, mucizelere ve inanca dair sorgulamalarla ilerler. Zaman yolculuğu, geçmişle bağ kurma, gerçek aşkı bulma ve aşkın zamanla sınanması gibi temalar etrafında dönen bir aşk ve kader hikâyesidir.Ben çok sevdim. Peş peşe seriyi okumakta inanılmaz iyi geldi.Size de önerim olsun... Kitap ve sevgiyle kalın... @dk.sosyal @yazar_hamide_yesilyurt @seldaca.comments #fundaileheryerdeoku #heryerdeokubooks book #fyp reklam deği̇l #benimkütüphanem #benimseçkilerim
Yolun SonuHamide Yeşilyurt · Düş Kurguları Yayınları · 202511 okunma