Merhabalar Efendim
Sizlere çok severek okuduğum genç yetişkin, fantastik türünde bir kitap ile geldim.
Ren, küçükken kraliçe olan annesine düzenlenen suikasttan kaçmayı başarmış ve onu bulan kadın ve ailesinin yanında büyümeye başlamıştır. Ailesi ile birlikte gösteri sanatçılığı yapan Ren'in aynı zamanda özel güçleri de vardır ama can tehlikesi yüzünden bunu saklaması gerekir. Ama bir gün dayısına saldıran yaratık yüzünden dayısını korumak için gücünü kullanmak zorunda kalır ve gücünü kullandığında yayılan Işık bütün imparatorluk tarafından görülür. Yıllar önce kraliçeyle hep beraber kızının da öldüğünü düşünen General ise bu ışığın görmesi sonucunda paralı askerler tutarak o kızın canlı veya ölü kendisine getirilmesini ister.
Sunho 2 yıl önce baygın bir şekilde uyandığında hafızasını kaybettiğinin farkına varır ve tek hatırladığı şey bir abisi olduğudur. 2 yıl boyunca abisini arayan Sunho generalin oğlu'nun abisinin nerede olduğunu ben haberdar olduğunu öğrenir fakat genaral'in oğlu olan yüzbaşının abisinin nerede olduğunu söylemesi için bir şartı vardır.
"Kızı bana getir, abini al."
Kitap çook güzeldii. Genç yetişkin türünde bir kitap ve başlarken bu kadar beğeneceğimi düşünmemiştim. Yazarın kalemiyle ilk defa tanışıyorum ve hayran kaldım diyebilirim. Kitabın İlk başları biraz yavaş başlıyor. Bunun evrenin anlatımı yüzünden olduğunu biliyordum o yüzden pek beni rahatsız etmedi. Ama çiftimiz buluştuktan sonra gerçekten kitap akmaya başladı ve çok güzel ilerledi. Aynı zamanda karakterlerimizin arasında olan ilişki dinlemeyi okuyoruz. Sunho hafızasını kaybetmiş, yalnız bir erkek ve Ren'i tanıyana kadar bu yalnızlığını devam eden birisi. Ren ile tanıştığında ve onunla bir yolculuğa atıldığında kendisinin yalnızlığına Ren İlaç gibi geliyor. Karakterler arasındaki duygu gelişimine biraz hızlı oldu ama beni rahatsız etmedi, çok soft bir çiftlerdi. Sunho Ren'in aradığı kız olduğunu anladıktan sonra abisi ile Ren arasında kaldı ve bunu en güzel şekilde sonuçladırdı. Okurken aklımda oturmayan yerler oldu ama sanırım 2 kitap olacağı için 2. kitapta oturur diye düşünüyorum. Ben çok beğendim kesinlikle okumalısınız.