2026 5. kitabı
Merhabalar Efendim Sizlere çook severek okuduğum bir Hokey Romantizmi konulu kitapla geldim. Trope; Küçük kardeşimin antrenörü Hokey Romantizmi Huysuz & güneş ışığı Yaralı Erkek Karakter Slow Burn & Soft Aşk Beraber İyileşme Bağımsız Seri #1 Konusu; Mitch bir NHL takımında defans ovuncusu olarak oynamaktadır. Ama son maçında ettiği kavga nedeniyle 15 maç cezalandırılır. Koçu ve menajeri de kariyerini kurtarması için ortaokul düzeyinde hokey oynayan çocuklara koçluk yapmasını önerir. Mitch hiç istemese de lekelenen kariyerini kurtarmak için bunu kabul eder. Andie ailesi 9 ay önce ölen ve 12 yaşındaki erkek kardeşinin vasiyetini alarak hem ona yetmeye hem de hemşirelik kariyerini yapmaya devam eden bir kızdır. Kardeşi Noah okuluna ek olarak Buz Hokeyi ile ilgilenmaktedir. Bir gün kardeşinin antrenmanına gider ve oradaki koçun kardeşine bağırdığını gördüğünde hiç düşünmeden buza çıkar ve bu sayede Mitch ile tanışmış olurlar. Ben kitaba BAYILDIM! Tek kelimeyle mükemmeldiii. Mitch çok yaralı bir karakter. Ve bu yaralı hali onu soğuk, sinirli, herkesten uzak duran, sevilmeyen bir karakter haline getiriyor. Ama aslında O sert dış görünüşün altında Mitch, kalbi yumuşak, kırık ve sevgiye ihtiyaç duyan bir adam. Ceza alıp çocukların koçluk görevini üslendiğinde ise orada kendi gibi olan Noah'ı fark ediyor. Onda kendi çocukluğunu görüyor aynı zamanda. Andie de Noah'ın ablası. Ilk başlarda Mitch ile hiç anlaşamıyorlar ama Mithc ondan ilk görüşte etkileniyor ama bunu Andie'e söylemeye utanıyor. Onun gibi güzel bir kızın kendisini istemeyeceğini ve kendinin ona yakışmayacağını düşünüyor. Andie ise tam bir şefkat abidesi. Mitch'nin yaralarını görüyor ve ona her zaman yumuşakça yaklaşıyor. Karakterlerin hepsi yaralı ve bir şekilde birbirlerine iyi geliyorlar. Özellikle Mitch ve Noah'ın abi kardeş gibi dertleşmelerine bayıldım. Herkesin yanında yine soğuk olan Mitch, Andie'nin yanında adeta süt dökmüş kediye dönüyor. Aynı zamanda dediğim gibi Mitch pek sevilen bir Hokey oyuncusu olmadığı için onun formasını pek kişi giymiyor. O da bunu önemsemiyor gibi görünse de aslında bu konuda yaralı. Ve bir sahnede Noah ve Andie'ye kendi adının yazılı olduğu forma hediye ediyor ve Andie ve Noah da onun forması ile maçına geldiklerinde Mitch sanki hasretini duyduğu aileye kavuşmuş gibi hissediyor. Çook guzellerdi. Hele final sahnesi beni benden aldı. Bu kadar güzel bir sondan başka bir şey yazılamazdı bir çifte. Smut bulundurmayan, 300 sayfalık, okuduğunuzda içinizi ısıtacak türden bir kitap. Türkçeye henüz çevrilemdiği için bilgisayar çevirisini 'Çeviri Kitaplar' isimli telegram kanalında bulup okuyabilirsiniz. Umarım en kısa zamanda bizden bir yayınevi bu kitabın haklarını alır ve Türkçe olarak okuyabiliriz. Şiddetle tavsiyemdir.
Desire or DefenseLeah Brunner · Leah Brunner Publishing · 20236 okunma