Merhaba sevgili okurlar. Okuma gönderilerindeki yorumların kaybolması sorunu çözüldü.
1000Kitap Güncellemeleri
1 +1'leme
6,9bin Gösterim
Okunacaklar listesinde düzenlemede neden 'sil' sekmesi yok? Ya da var ben mi bilmiyorum? 1000Kitap1000Kitap Destek
Merhaba, Hesabıma erişemiyorum ancak profilim hâlâ aktif görünüyor. Şifre sıfırlama kısmında kayıtlı e-posta adresim “sistemde kayıtlı değil” hatası veriyor. Kullanıcı adıyla giriş de başarısız oluyor. Hesabım silinmiş değil, profilim hâlâ açık: ZemheriZemheri Lütfen hesabımın e-posta eşleşmesini ve giriş erişimini manuel olarak kontrol edebilir misiniz? Kullanıcı adım: ZemheriZemheri Kayıtlı e-posta: zemherioner@hotmail.com Teşekkür ederim.
Bu yorum görüntülenemiyor
Tam 10 gündür destek ekibine ulaşmaya çalışıyorum hesabımı yazar hesabına çevirmeleri için. Hiçbir cevap yok hiçbir dönüş yok. Bu nasıl bir sistem? Ya yazar olarak başvurabileceğimiz bir sistem oluşturulmalı ya da böyle mesaj üzerinden yürüyorsa bu iş, birileri bizle birkaç gün içinde ilgilenmeli. Daha ne kadar bekleyeceğim?
paylaşımlarımın görüntülenme ve etkileşim sayıları oldukça düşük. İçeriklerin hangi kriterlere göre öne çıkarıldığını ve bu durumun neden kaynaklandığını öğrenmek istiyorum. Açıkçası emek verdiğim paylaşımların bu kadar az kişiye ulaşması biraz düşündürücü. Konuyla ilgili net bir bilgilendirme lütfen!!! 1000Kitap Destek1000Kitap Destek
Önceki 3 yanıtı göster
İncememedİncememed hiç umudum yok ama inşallah…
Merhaba, bana bir hesap hakarette bulundu , size özelden kanıtlarını yazıp şikayette bulundum . Gereği yapıldı mı acaba ?
Bu yorum görüntülenemiyor