···Okunma: 10 Ocak 2026 19:57 Bu yılın okuduğum ilk kitabı ve yorumundan herkese SELAMM
Yine ben bu kitabı daha önce nasıl okumamışım dediğim muhteşem bir kitap ile buradayım. Oldum olası Sherlock ve Agathanın dedektif hikayelerini sevmişimdir üstüne birde zaman yolculuğu paradox gibi şeylerin delisi olup bulabildiğim herşeyi izleyip okuyordum ama şansa bakın ki bu gözümden kaçmış iyikide kaçmış
Tüyapda çalışırken Standa ki arkadaşım Zek ile okuyacak çok güzel bir şey kaldı mı diye konuşurken bana bu kitapdan bahsetti bende konusunu çok bilmeden hemen standan tüyüp gidip aldım :D
Oldukça karmaşık bir konu çünkü hani zamanda yolculuk temalı beden değişimi olan bir cinayet hikayesi okumak ve takip etmek zor. Eminim yazması çok daha zordur. Yazara helal olsun
Bu kitabın bizim ülkemizde yeteri kadar değer gördüğünü asla düşünmüyorum. Yani gerçekten inanılır gibi değil. Çıkalı 7 yıl olmuş umarım en kısa zamanda şöyle güzel bir dizisini yaparlarda izleriz
Kitap konusu 9/10️ #kitapyorum
Karakterimiz Aiden Bishop Blackheat Malikanesinde ki maskeli baloda kim olduğunu bilmeden uyanır. Neler olduğunu anlamaya çalışırken kendisini bir döngü içerisinde bulur. Aynı günü sekiz farklı kişi olarak deneyimleyip intihar gibi gözüken bir cinayeti çözmesi gerekiyor. Çözerse bu döngüden çıkabilir. Çözemezse ise hafızası silinerek herşey baştan başlar.
Skandallar , doğru bilinen yanlışlar , entirikalar ve sırlarla dolu bu Malikanede ki maskeli baloda Aiden içerisindr bulunduğu kişilerin özelliklerinide kullanarak cinayeti çözmek zorunda.
Hikayenin sonunda döngüden çıkabilecek mi yoksa hikaye başa mı saracak?
Veya hiç bir şey beklediğimiz gibi gitmeyecek mi?
Bir puanı sadece bazen takip edilmesinin zor olduğundan kırdım.
SPOİLER'LI YORUM
En baştan beri Evenly kurtaralım deyip en sonda hikayenin şerefsizinin o çıkması nasıl bir ters köşeydi size anlatamam ŞOK OLDUM
Üstüne Aidenin Anna ile aslında düşman olup ama ikisinin de bunu hatırlamadığı için değişmeleri ve çıkmalaro yani bilindik dışı bir hikaye olmuş
Üstüne aslında bu döngünün bir hapishane olması ve bunun gibi bir çok döngü olması fikri çok hoşuma gitti. Bu tarz seri kitap okumak isterdim her kitap farklı döngü ama yazması zor