okuuu!!
2026 3. kitabı
"İnsan gömmek istiyor. İnsan başedemeveceği kadar büyük olduğu için bilinç düzeyine taşıyamadığı şeyleri zihninin çok derininde bir yere gömmek istiyor." 2025 ' te başladığım okumamı 2026' ya devretmemin sebebi sensin sevgili Şehnaz. Sana o kadar gıcık olduğum yerler oldu ki sinir katsayısı artmadan devam etmemin imkanı yoktu !! Dolayısıyls çok sık nefes arası verdim okurken.. Karşımda olsan diyeceğim sen ne onursuzsun kızım , basiretin mi bağlandı kızım evli bir adama böylesine kul köpek olmak da neyin nesi hem de yıllarca ( Bi de o adamın avukat karısı Eyşan'ı bir kaşık suda boğasım geldi , kocasının yıllardır süregelen met*res ilişkisini bilmesine rağmen adama sülük gibi yapışması!! Başlarda bahsedilen bu bölümü okurken feministlik damarım acayip kabardığından okumam çok uzun sürdü. Sonrasında annesinin uyurgezerliğini ve akabinde geçmişinde ailesiyle ( anneannesi , babası hatta anneannesinin annesi) ilgili öğrendiği şaşırtıcı ve bir o kadar da can acıtıcı gerçekler bile beni bu denli sinir etmemişti !! Velhasıl kelam arkadaşlaaaarr ; sevgili yazarımız yine kalemini konuşturduğundan sinirlerine hakim olamayacağınız okuma için daha fazla beklemeyin derimmm!! Şimdiden keyifli okumalar..
Annemin Uyurgezer GeceleriAyfer Tunç · Can Yayınları · 20267bin okunma