Dani ve Ezranın hikayesine hoş geldiniizzzz. Bazen sıkıldım yeto dedim kabul ediyorum ama onun dışında gayet güzeldi. Ben sevdim. Biraz daha düşmanlık okumak isterdim böyle çekişmeler falan severim. Kızın ister istemez halleri bir ara yordu gibi oldu ama çokta sıkmadı. Gelelim konuya spoi içerebilir
Ezra ve Dani iki karşıt büronun avukatları. Bazen karşı karşıya geliyorlar genelde Ezra kazanıyor bu davaları ama Dani de boş değil. İkilinin arasında faklı badili bir ilişki söz konusu. Kız her seferinde bu son daha da davosa gelmem diyor ama sonunda hoop adamın kanepesinde yüz üstü pozisyona geçiyor tövbest. Daninin çalıştığı büro ona ortaklık teklifi edecek ama bir dava var onu kazanması lazım. Bianca isimli bir hanımı adi it kocası aldatıyor ve kadının parasını yemeye çalışıyor. Kadının avukatı Dani ve tesadüf bu ya adamın avukat Ezra oluyor. Aşk bu davayla birlikte daha da alevleniyor falan. Meğerse bizim Ezranın adi it babası aleksandır üveymiş annesi başka adamla birlikte olup hamile kalmış Ezraya. Abisi olucak Eli de annesinden ve kardeşinden bu yüzden nefret ediyor. Tabi Ezra bunların dediklerini yapıp iğrenç davalar almak zorunda çünkü yapmazsa babası annesini görmesine izin vermez. Buna rağmen neşeli ve tatlı bir karakterdi ben baya sevdim Ezrayı yormadı beni. Daninin de anne babası arkadaşmış bir ara birlikte olalım demişler annesi hamile kalınca da evlenmişler. Arkadaşlar ama dışarıya karı koca gibi davranmışlar çünkü kızlarının bunu öğrenmesini istememişler. Dani de bunu öğrenince ailesi boşanıyor falan kız anne babaya aşırı kızıyor. Yani kızmasının mantıklı bir temeli yoktu bence. Benim yüzümden diyor ama o zaman kendine kızsın neden annesine babasına kızıyor. Bir tutarsızlık vardı orda. Grant diye bir eski sevgilisi var bu kızı terk etmiş oradan da travması var. Ezraya çektiriyor haliyle ama sonra kabulleniyor baya güçlü ayakta duruyor adamı savunuyor aşkına sahip çıkıyor falan. Nate ve vera diye iki arkadaşı vardı komik karakter olsun diye yazmış yazar ama ikisi de oturmamış ve çok gereksiz olmuşlar bence. Onları hiç sevmedim. Güzeldi okuyun