Birliği sağlamak için önüne anlaşma sunulsun (baştan ölü olduğunu herkes biliyordu zaten) sonra İsrail ve Koalisyondan medet umarak aylarca ayak diret. Süre dolduktan ve sabırlar taştıktan sonra artık ceza kesme faslına gelince hapishanedeki ışidlileri falan sal sonra utanmadan Suriye Ordusuna karşı ışidliler bize saldırıyor ithamında bulun. Arkana baktığında kimsenin olmadığını fark et ve şaşmayan ''Rojava'ya atom bombası falan atıldı :D'' diyerek ağlamaya başla. Ne güzel İstanbul be! Geçen Türkiye için mücadele etmediğinden fenerin yine şampiyon olamayacağı kadar emin olduğum eski milletvekili Garo Paylan lobi faaliyetlerinin Avrupa başkentlerinde yapıldığını ancak asıl bu işin Washingtonda yapılması gerektiği minvalinden bir şeyler söylemişti. Ama iyi ki böyle yapmışlar daha kendini kurtaramayan Avrupa kurtarır sizi artık. Gerçekten şu coğrafyada Yunanistan, Ermenistan, PKK (İran ve Suriyedeki uzantılarıyla birlikte) ve İsrailin izlediği maksimalist politikalar insanı patlatıyor ya. Hadi İsrailin arkasında karar vericilerine tasma taktığı (bkz. Epstein dosyası) ABD gibi bir gücü almışken ve senin elinde hiçbir şey olmamasına rağmen hangi akla hizmet ABD'ye bel bağlıyorsun hemşehrim diyemeden edemiyor insan.
·1 alıntı·
Emir Yıldız
8 gündür alenen örgüt propagandası yapılmaya devam ediyor. Ama işin sonunda evdeki bulgurdan da oldular. Şara effect 😎 Ama, ama yeğenim Şara İsrail ajanı :) İsrail kendini feshetse İsrail oyunu bu inanmayın diyecek şu çarlar ya :D
Emir Yıldız
Utanmadan Filistin mücadelesi ile mukayese etmeye çalışıyorlar. Akışta biraz daha böyle şeyler görürsem kafayı yiyeceğim.
Emir Yıldız
Ayrıca Esad'ın zamanında ne karşılığında Halep'e yerleşme izni verdiğini herkes biliyor. Bundan mütevellit ''ağlama oyna'' ya da ''kendi düşen ağlamaz'' bu durum için uygun vecizeler olsa gerek.