Eld Soyundan Roland Yola Çıkıyor - Silahşor
2026 2. kitabı
Okunma: 05 Ocak 2026 18:46
Silahşor
Silahşor
gizemli yolculuğuna başlıyor…Hedef Kara Kuleye ulaşmak. Ama hiçbir yolculuk tek başına sürdürülebilir olmaz. Yoldaşlara, kaderdaşlara yani Ka-Tet’e ihtiyaç duyar. Bakalım Roland Deschain’e 8
Fantastik
SilahşorStephen King · Altın Kitaplar · 20173,049 okunma
1.010 Gösterim
Harika bir yorum olmuş. Hemen hemen aynı düşünceler sahibim. Bu seriye başlamak bambaşka bir dünyaya kapı aralamak gibi hissettirdi. Devam kitaplarının yorumlarını merakla bekliyorum.
Değerli adaşım, çok teşekkür ederim. Yeni bir dünyaya adım attığında da o dünyaya uyum sağlamak doku uyuşması harika oluyor.
Harika bir inceleme olmuş, kısa ve öz anlatmışsın çok hoşuma gitti. Yıllar önce okuduğum kitabın anıları zihnimde canlandı. Kara Kule yolculuğunu bitireli kısa bir zaman olsa da, okuyunca tekrar başlayasım geldi. 🥂
Önceki 2 yanıtı göster
Yusuf Çorakcı
Yusuf Çorakcı
Senin meşhur “Posta Kutusundaki Mızıka” incelemen 1000K’da okuduğum en gerçekçi inceleme olabilir. Sen de çok samimi ve yaratıcı bir kalemle yazıyorsun. Bence yeraltı edebiyatı senin gibi yetenekli birine aç.📚
1 yanıtı göster
Şahanee yazmışsın, eline yüreğine sağlık 🤩
Çok teşekkür ederim Nisan 🦅. Cansın can. Birlikte güzel bir Kara Kule yolculuğuna çıktığımız için çok mutluyum.