Okunma: 13 Ocak 2026 00:23
2026 1. kitabı
Güray Süngü
8.9/10 · 88 okunma
Kâmile
#satırdansadıra #arifcehisler #günce yada hâlet-i ruhiye "Ben büyük insanlar tanıdım anne. Ve onlar benimle konuştular. Kur'an, Allah'ın insanla konuşmasıdır der kitaplar. Büyük yazarlar da okurlarıyla konuşurlar dedim ben, ama içimden. Bak anne, bu kitapların yazarları benimle konuştular. Bu kitapları kimler kimler okudu ama sadece ben anladım onları. Çünkü ben dinledim onları onların bu cümleleri benim okumam için kurduklarını bildiğimden, hiçbirini daha az önemsemeden, hepsine aynı değeri vererek ve hepsini aynı dikkatle okudum. Bu kitapların yazarları benim onları anladığımı bildiler, yaşayanları bildiler, ölenleri bile ölü oldukları halde bildiler, çünkü benim onları anlayacağımı bildikleri için yıllar önce bu kelimeleri yazdılar. Onlar benimle konuştular: ben de onlarla paylaştım sırlarımı. Çünkü anne, ben onlar gibiyim." Sayfa,620
Biz kavuştuk sonunda 🫂🤍
Cebimi deliveren aşkı görün sjhxhxhx
Kâmile
@lotuscicegi dağları delen aşıkla yarışır benim bu cebimi delişim :)ama yine de sessiz olalım pdf okuyup da alınmayı bekleyen o kadar kitap varken cebimi deldim diye, bekleyen kitapların ahını içimde hissediyorum o konulara hiç girmeyelim 🌝🫠
@GulveKul olay bitmiştir, tüyelim😁🌹